Cik Teng Cinta ini

Tuesday, September 20, 2011

Durian Pancake

Durian Pancake pilihan buah hati Cik Teng..ala same la dengan Cik Teng, faveret gak nie..
Cik Teng dah lupa date bile masa pergi makan mende kolestrol kat atas nie tapi masa tu Cik Teng dengan buah hati Cik Teng pegi Mid Valley semata-mata nak cari mende jadah nie..hahha..kecur air liur weh masa Cik Teng buat entry pasal nie..Durian Pancake nie hasil tangan dari Sweet Chat kat mid valley..like seriously memang sedap!!!marvelous habis mase mengadap Durian Pancake nie..sebenarnya Cik Teng tak ambil port sangat bab-bab pancake nie sebab Cik Teng nie bukanlah kipas-susah-mati pada pancake..namun begitu (citt ayat memang skima abess), Cik Ain tiba-tiba je invite Cik Teng cari Durian Pancake..dah alang-alang mase tue kitorang kat UM, so terus terbang ke Mid Valley..memang ternyata dan jelas tak sia-sia pergi sane..

owh..mana tak sentap Cik Teng bile jumpe mende alah nie..sedap woooo...
Belah dalam Durian Pancake nie ada cream and durian la opkos kan..kulit yang wrap Durian Pancake nie memang soft yang amat..Durian Pancake mase sampai kat table a.k.a meja Cik Teng memang sejuk agaknya baru keluar dari peti ais kot..Durian Pancake nie kalu makan dengan coklat cair kat dalam piring tue mmg superb dan terangkat!!!!memang sedap!!!Cik Teng tak tipu langsung..lepas nie tunggu Cik Ain balik Malaysia then kita pergi lagi ye..fewwww sedap!

Ada 3ketul Durian Pancake dan harga pulak kalu tak silap Cik Teng Rm7.90 kot..saiz pulak sekadar chumel2x je..
Owh baru Cik Teng teringat nak bawak buah hati Cik Teng sorang lagi pegi try Durian Pancake nie..sabar ye Cik Min nanti Cik Teng bawak ye..jangan risau cume risau juga kot2x durian kat Malaysia dah habis, mana nak cekau durian bhai..tak pe, mesti ada punya..kate Malaysia Boleh kan?tak la Devangere Boleh pulak..tak gitu Cik Ain?harap2x dapat makan lagi Durian Pancake nie before Cik Teng jadi bini orang..ahahhah..gila kentang impian memang tak boleh blah..hahha

p/s : buah hati Cik Teng a.k.a Cik Yat ,lepas nie kalau free kita pegi ye tapi tak payah nak parking turbo Cik Yat kat Bukit Jalil then naik lrt ye..kite drive je turbo Cik Yat tue pegi Mid valley ye..kihkihkih..

No comments: