Cik Teng Cinta ini

Monday, September 26, 2011

Get Well Soon

Around 7.45a.m tadi Cik Teng bawak Cik Min pegi klinik..Sian Cik Min demam sebab eksaited masa preparation Open-House Cik Yat dua hari lepas..Get well soon (kate TESL kan..ahaks!) ye supaya dah boleh pegi kelas..Doktor dah bagi MC dua hari tapi Cik Min cakap kalau esok dah sembuh, boleh pegi kelas tak?amboi sucinya soklan die..takpe2x Cik Teng tak kesah mana-mana pun asalkan Cik Min cepat sembuh dan boleh cucuk bintang dengan Cik Teng dan Cik Min lagi lepas nie..huhu
Pesakit yang monyok tapi maintain camwhore masa tunggu doktor..ignore yang kat tepi pesakit sebab bukan sedara pesakit ye..harap maklum..fewww...
Pesakit yang tengah baring sedang di-inject oleh doktor..agak 18sx sikit ..lupa nak cakap kat pesakit supaya pakai suar panjang..at last pesakit kena cover dengan blanket..huahuahua..

Cik Teng bangun awal gile kentang hari nie sebab nak anto Cik Min pegi klinik..tapi dun worry sebab Cik Teng ada bawak bodyguard skali tadi..buat teman Cik Teng kot-kot Cik Teng ngantuk ke masa drive..wakakkaka..
Oh My Bodyguard with her roti tisu di awal pagi dan soklan cepucemasnya...omaigod!!
Cik Teng ajak bodyguard breakfast kat McD makan pancake tapi yang bestnya bodyguard order roti tisu pepgi hari..maka dengan sucinya, Cik teng pun bawaklah bodyguard makan roti tisu..Cik teng plak order roti telur dengan teh tarik..masa tengah menarik teh tarik, si bodyguard tanya Cik Teng soklan cepucemas..

Bodyguard :  "Cik Teng..awek Cik Teng semalam nama Firdaus
                     kan??ala kakak tau dah"..
Cik Teng    :   Eh..mane kakak tau nie?sape yang bagitau kakak nie?
Bodyguard :  Ala..ade la orang yang bagitau kakak..
Cik Teng   :   %&#@$%&*$@...iye2x betul tue kakak..kakak memang
                    hebat! (mode seprais masih berterusan nie...)

Lepas dah settle sume rawatan yang mau nak fengsan gak nak bayau tadi, Cik Teng+Cik Min dan bodyguard pun beransur2x pulang sebab bodyguard dah tak tahan nak berry-berry angkara roti tisu di pagi hari..huhu..Cik Teng salute kat bodyguard la..kthanxbye~

p/s : Get well soon ye blogger terchenta..heheheh

5 comments:

C I K Y A T said...

Makan kat ner nih?

ain said...

awek cik tengggg

Ekin said...

CIK YAT : yang pasti bukan bravo..huhu..Cik Teng kan side Cik Yat..hahahha

CIK AIN : tue la...sume jantina akan dpt same gelaran..hahhah

ain said...

hamim mana?kekeke..kakak je hok ponteng skoloh?

Ekin said...

skoloh agama cuti..so, skoloh kebngsaan je la..hamim kalu tau nak jd bodyguard gok tue..hahahha