Cik Teng Cinta ini

Friday, September 30, 2011

Interview Yayasan Pahang


Semalam Cik Teng jadi peneman a.k.a penyokong adik Cik Teng pegi interview Yayasan Pahang kat Uniten Bangi..interview sepatutnya start pukul 2.30petang tapi biasalah mesti tak kan start on time sebab bilik interview tak cukup.so sementara tunggu Cik Teng snap la tempat menunggu je..lupa pulak nak snap gambar Interview Yayasan Pahang dan jugak calon yang kena ditemuduga..owh..betul-betul tak terduga..
Yang nie je sempat snap..yang lain-lain tak teringat..kira halal la ye..kira ada la jugak dari tak de ye..huhuhu

Cik Teng perasan yang Cik Teng je satu-satunya makhluk yang tunggu calon masa interview, family calon yang lain tak pulak..owh sila terharu sekarang ye..hehheh..Cik Teng tengok calon yang nak di-interview masa tue tak de la ramai pun..dalam satu dunia nie tak sampai 100 orang pun..ye la Yayasan Pahang nie pun ada kat Malaysia je..satu je kat dunia nie..so sapa-sapa yang terpilih tue kira memang bertuah la kan..takpe Cik Teng pun bertuah gak sebab boleh tengok orang kena interview kan?muka  sorang-sorang memang lawak gila ala muka nebes budak-budak..hehhehe..tapi yang bestnye  Cik Min citer sekali masuk interview 4 calon sekaligus..aik nie nak audition gangstarz ke raja lawak nie..amboi2x..lepas dah diorang keluar bilik temuduga barulah nampak macam manusia..tadi punya la pucat bhai..aduyai..biasela tue..(wah Cik Teng macam good-good je kan)heheh..

p/s : Cik Teng harap adik Cik Teng a.k.a  Cik Min berjaya dalam interview tue..jangan lupa belanja Cik Teng ye nanti..kuang..kuang..kuang..

No comments: