Cik Teng Cinta ini

Tuesday, September 27, 2011

Kasih Sayang

Sape kate kasih sayang nie terhad pada manusia je?Sape yang kate meh Cik Teng bako sket..nie yang Cik Teng nak story-mory kat followers terchenta Cik Teng..petang tadi, masa Cik Teng tengah syok-syok tengok Hantu Bonceng (DVD ori okey!)hahah..Cik Teng ter-perasan ada sesuatu yang super-cute kat sofa sebelah Cik Teng..maka dengan setangkas yang boleh, Cik Teng snap la picca pasal mereka ini..sungguh syok mereka ber-kasih-sayang..oppss..mereka nie adik-beradik okey bukan couple..mereka nie menginap kat umah Cik Yat dan telah menjadi penghuni tetap (even tak bayar sewa bilik)..Kalau mereka boleh ber-kasih-sayang di atas sofa yang empuk dan ber-kaler kuning, kenapa tidak kita semua?owh..dramatisnya ayat Cik Teng..ala biase la tue, kate blogger kan?feewwww..
Bersuka-ria lepak-ing atas sofa sewaktu ketiadaan tuan rumah..oh dear..its a big NO..NO..okey..

Mereka sungguh pendiam dan meow bila perlu je..mana nak cari bhai karakter macam nie??Pandai pose dan sentiasa ikut arahan..wow!!membanggakan!!hahahaha...

Lepas dah ber-kasih-sayang, mereka pun tido dengan lenanya..amboi port baek punye nak landing ye,rasa nak makan penyepak ke??Sabo ye Cik Yat jangan stress lagi..Cik Teng tak sampai hati nak hambat sebab mereka buat muka suci, Cik Teng pun jadi suci hati..maap ye??huhu..Yang putih tue name GIGI sebab putih macam gigi konon..Yang lagi satu name GOGO sebab Cik Teng tak pasti lagi..oh ye, salah satu feveret kakak adalah mencium mereka bertalu-talu dan bertubi-tubi..owh sweetnya..hahhaha..

video

Bottom Line adalah kalau mereka boleh sayang-menyayangi sesama adik beradik..kenapa tidak kita??wow Cik Teng berpuitis..sila kagum!!ahaks!!

p/s : Jangan marah ye Cik Yat sebab Cik Teng tak sampai hati nak halau mereka turun dari sofa tue..btw, mereka lena sampai ke petang tido kat atas sofa tu..woot..woot..promise lepas nie Cik Teng halau ye??heart Cik Yat banyak-banyak..hohohoho

2 comments:

So Shy Lady said...

comel sungguh. 2nd pic tu wow posing ala2 memey n norman hakim lah kihkih

Ekin said...

hahaha..tapi yang nie tak ditaja oleh mane2 barang kemas..hehhehh