Cik Teng Cinta ini

Monday, September 19, 2011

Pangkor Island 2011

Alhamdulillah Cik Teng dan family dah selamat mendarat di tanah besar setelah bertolak dari Pangkor Island pukul 7a.m waahhh hebatnye pestaim Cik Teng mampu bersiap sedia on time (kate TESL kan)...oleh sebab Cik Teng dah janji nak story-mory pasal Pangkor Island 2011 maka terbitlah entry Pangkor Island 2011 paling mabeles nie..hokay..dah-dah-dah penat Cik Teng nak up kan belog sendiri, now (kate TESL kan) ahaks..nak highlight story Cik Teng pada hari first di Pangkor Island..sebelum tue, kenapa Cik Teng nak kene tempek 2011 kat situ?adalah sebab pestaim Cik Teng pegi Pangkor Island, nie kire sejarah la..mana nak dapat bhai..okey nie, pada saat pen'tolak'an dan ketibaan di Pangkor Island :

hah..masa nie baru lepas dapat parking dan Cik Teng dengan jayanya telah menarik dan men'tolak beg besar itu sampai la ke jeti..hebat bukan Cik Teng nie?hahah
while waiting for the boat(kate TESL kan) sambil2 camwhore anis dan Cik MIn . kunun sweet la tue..takpe2x mereka memang sweet kalau selalu buat temu janji dengan Cik teng sampai subuh..rindu pulak penghuni Devangere tu..
Ini pulak adik-adik masa Cik Teng dan buah hati camwhore dalam boat..boring syial..so, time nie la semua gambar mesti nampak sweet..hahah..(kate TESL kan)..hahah

Semua gambar ni masa nak tunggu turn beli tiket, kata cuti so ramai la tetamu nak masuk..macam-macam kaler kulit ada bhai..seramm Cik Teng..wah gitu..okey lah..ini dulu entry Pangkor Island sebab gambar terrrrrrr-lalu banyak dan mesti mau pilih supaya tak juling mata orang yang nak baca entry nie..untuk gambar seterusnya dalam entry Pangkor Island 2011 seterusnya hokay??harap maklum..=P (actually-kate TESL kan- Cik Teng malas nak edit gambar and buat entry)hahahahah

p/s : Bukan apa macha,kalau Cik Teng publish semua gambar and info yang best dalam entry nia nanti tak balik modal la Cik Teng..David Teoh pun dapat juta-juta sebab buat movie episod yang bersambung-sambung..so, Cik Teng pun nak juta-juta jugak sebab tue la Cik Teng publish dalam entry akan datang..hahah..tak ape, Pangkor Island 2011 dalam belog Cik Teng nie tak lari ke mana dik oii..don't worry nooo...(kate TESL kan)....hahahha haktuih..

No comments: