Cik Teng Cinta ini

Friday, September 16, 2011

Pangkor Island

Hambek ko, tajuk entry omputeh..kate TESL kan..so, kene la praktis..wah gitu ye..16hb-18hb September Cik Teng dan family akan ke Pangkor Island..bukan ape, anjuran asrama sekolah so dah kate rezeki kan,  tak de mau nak tolaknye..hukhuk..amboi Cik Teng bile sebut rezeki, terus batuk, melampau arr nie..jadi Cik Teng tak snap gambar lagi sbb belum sampai lagi Pangkor Island..dah kat sane nanti, pandai-pandai la Cik Teng snap and buat entry untuk tatapan follower Cik Teng nun jauh di Devangere..tak pe, Cik Teng paham bile tak dapat pegi nie, mesti sedih kan..uish..tapi tak pe, Cik Teng share gambar la ye supaya next time kalu nak travel (alamak omputeh lagi) ke sana, senang la sikit..dapat ler info sikit sebanyak dari blog Cik Teng nie ye..
Ni antara view kat Pangkor Island..nanti Cik Teng snap gambar mcm nie ye kalu dapat..hahha..macam biasa gambar nie sewa dari abg google..mekaceh and sayang dia manyak-manyak..feww...

Sebelum pegi, Cik Teng terpikir nak beli :
  • Sun block bukan sebab takut hitam (nie tipu) tapi sebab pedih bile kena matahari nie..=P
  • cekedis, roti dan air sbb konpom2 kat sane mahal (pulau la katakan)..perlu ke?
  • beli topi?boleh tak?..(mengada-ngada nie)

Mungkin Cik Teng tak dapat update entry sbb takut Cik teng busy main air kat sane..amboi Cik Teng..kalu sempat Cik Teng update la ye..tapi untuk lebih baik dan bermutu kena tunggu Cik Teng free ye..hahah..macam la keje ofis plak..

p/s : Cik Ain dan  Cik Yat jangan lah susah hati, nanti Cik Teng wat balik buah tangan k..kalu sempat nak berbuah la ye..heheh..oh ye, kali nie orang yang tak dapat pergi ke India dah boleh join ke Pangkor Island..heheh..welcome Cik Min jangan malu-malu..fewwwitt..

4 comments:

P. said...

nak ikutt..:D

ain said...

grrrrrrr

Anonymous said...

waaa bestnyeeee

Ekin said...

D : okey2x..nnt kite pegi ye tapi pangkor dah kotor..xbest sgt..hahah
AIN ; saba ye..nnt export ke devangere 1 ye..
ANONYMOUS : i know who u are..huih..