Cik Teng Cinta ini

Thursday, September 15, 2011

Welcome to India

Entry kali nie penat btol Cik Teng nk pilih gambo..byk sgt snap itu hari..taun lps Cik Teng la mlawat Cik Ain di sane..1st time smpai mmg saling tak tumpah macam dlm citer hindustan..aduyai penat Cik Teng nak Jai ho kat sane..tp Cik Teng dan adik ye yg terpilih pegi sane<--bangga version nie..ahaks..harap Cik Min tak kecik ati ye..taun dpn kite terjah India..hahah..Cik Teng flight ke Banglore je sbb Cik Ain kat Devangere..xpe, jgn risau Cik Teng dah siapkan dh gmba utk anda semua..owh efficient btol Cik Teng..Sila terharu..hohoho..
Mula-mula jejak kaki kat epot..grrr..sejuk meh..
ommakkau..ape mende nie bhai??ade jmpe kat epot malaysia??xde kan?muahahhah
yang dlm kotak kuning tu polis trafik kat India..mane nk dapat bhai pakai mcm tue, tpacak pulok kt tgh2 jalan tue..ntah org nmpk ke idok die ade kt sane..unique bukan?kuang3x..
"Innovative Film City" name kan main gah tp bile tanye org kt sane, ade ke diorg bahan jd KFC..amboi tau la kat sane ade KFC tp xperlu kot same kn..huhuhu..
hah..amek ko,Cik Teng bg gmba dpn punye..angle baeekk punye..hahhah..
hah Ripleys nie leh jmpe kat dlm IFC tue ye..kene rajin explore sket kt dlm nie..nak bunag lemak kn?feww...
yang nie punye ade gak kt dlm tue..sape yg suke bebear la kunun leh la amek pelok ka ko puas2x..sampai muntah pun xde org marah..grrrr...
nie cafe kat epot..mane nak jmpe ade haiwan cm nie kat epot kite bhai..kat India je bhai..feww..

yg nie hostel Cik Ain..xnmpk cm devangere pun nmpk cm Kolej Ungku Omar je..xgitu Cik Min muchuk2x..??

Overall, lawatan Cik Teng xmrugikan sbb kat sane xpanas mcm kat Malaysia..sesuai dgn suhu badan Cik Teng..owh perasantan..sila pengsan skarang ye..ahaks!!kat sana sejuk dan dingin dan nyaman dan mendamaikan..owh..sila ajak Cik Teng lagi ye Cik Ain..kepada yang trasa nak jalan-jalan di sana, Cik Teng nasihatkan supaya jgn minum air terlalu byk sbelum memulakan perjalanan jauh sbb xakan ada Petronas, Shell atau R&R kat sane ye..kalu nak kencing, driver akan stop tepi jalan utk lunaskan hajat, tapi kalu lebih dr kencing, Cik Teng xde tips..anda pikir la sndiri..jamban kat sane mmg susah nak jumpe wa cakap sama lu..jadi renung2kan dan selamat berjalan..fewww..lega Cik Teng lps dah publish entry nie..

p/s : thanks to roomate Cik Ain a.k.a Anis Adilah dan Chem sbb tolong jd tourist guide Cik Teng..owh..bahagia Cik Teng..jemput ke majlis kawen Cik Teng nnt ye..wink2x*..

2 comments:

ain said...

nanti dtg lagi ye cik teng

Ekin said...

okey..cik teng anytime..huhu