Cik Teng Cinta ini

Wednesday, October 12, 2011

Apabila..


Apabila jarang berjumpa macam nie la akibatnya..
Apabila sudah berjumpa macam nie la akibatnya..
Apabila sudah namanya ber-sepupu macam nie la akibatnya..
Apabila sepupu lelaki bertemu dengan sepupu perempuan macam nie la akibatnya..
Apabila saling tak kenal macam nie la akibatnya..
Apabila sudah saling mengenali macam nie la akibatnya..
Apabila sudah tahu cara bermain macam nie la akibatnya..
Apabila sudah rapat macam nie la akibatnya..
Apabila si bongsu bertemu dengan si bongsu macam nie la akibatnya..
Apabila masing-masing masih menunggu kehadiran adik macam nie la akibatnya..
Apabila dah tak ada mende nak main macam nie la akibatnya..
Apabila hamim bertemu alisya macam nie la akibatnya..

Si Hamim sudah mula mengusik si alisya..uish handalnya..anak sape la nie..(oh ye, sila abaikan sepahan di belakang ye)..keh..keh..keh..

Hah!!dah mula menyakat si anak gadis..wewittt..oh ye, si kakak kat belakang masih kusyuk dengan KUMONnya..oh sexynya alisya..gebu gebas pulak tue..hahhahah

Okey dah penat men'sakat'..jom minum air pulak..aiseyman senangnya si hamim nie pikat si alisya ye..pencapaian yang membanggakan nie!!!feeewwww....

Oh sungguh banyak apabila dan akibatnya..hanya hari raya je dapat banyak apabila dan akibatnya..wakakaka..hari lain??nan ado..macam nie la kalau budak-budak nak get to know each other (kate TESL kan..ahaks!)..Sesungguhnya Cik Teng rindu mereka..sekian..

p/s : agak-agak diorang nie malu-malu tak bile masing-masing dah besar nanti..heheh..tak sabor Cik Teng nak bahan mereka nanti..hahhahah

4 comments:

ain said...

apa niat sudah berbau busuk di situhhh...hishhh,apa punya makcik nihhh

Ekin said...

hahahhaha..seperti mane cik ain telah dibahankan bersama tut suatu ketika dahulu..hahhahah

ain said...

jahat nggoh cik teng!!

dakpe2,cik ain takkan biarkan alisya mengulangi sejarah cik ain,nati alisya dokleh saing ngn abg hamim..

apedaaa cik teng

Ekin said...

hahhahah..cik teng tggu nok kate je..hahahh