Cik Teng Cinta ini

Saturday, October 1, 2011

Attention Seeker


Petang semalam lepas Cik Teng balik dari Uniten Bangi..ye la Cik Teng kan peneman adik Cik Teng pegi interview..masuk dalam rumah..nah ko sekali Cik Teng ter-view pose maut dalam longkang..terlompat Cik Teng tengok aksi macam tue..dan-dan tue jugak Cik Teng snap gambar..angle baeeekkk punye..apasal la diorang nie lepak kat dalam longkang tue, sikit punye besar ruang dalam umah Cik Yat, longkang jugak menambat hati ye..lantak korang lah yang penting Cik Teng dapat snap pose korang..ffeewww..bangga yang amat kejap..
Aduyai..takde tempat lain ke nak bermanja-manja..port nie jugak korang berkenan ye??gasaklah..asalkan korang tak lepak kat katil Cik Teng udoh lerr...

Lepas tue Cik Teng kuar lagi sebab nak pegi jemput bodyguard Cik Teng kat sekolah..haaahh..bukan calang-calang orang Cik Teng jemput ye..tapi bodyguard nie baru masuk sekolah rendah (ko ade?nan ado kan?ahaks!)..Bila dah sampai umah and parking depan umah, terus Cik Teng bergegas (ayat novel tue) masuk dalam umah..sekali bukak pintu umah terus ada lagi adegan hebat atas tangga umah..hohoho..apa lagi bang oii..terus snap gambar arr..lepas snap  pun still kat situ lagi..amboi ini sudah lebih dik oii..kalau ye pun nak port lepak, cari la tempat lapang skit..nie mesti kes saja nak tarik perhatian Cik Teng kan?huh  Attention Seeker lettew!!tapi tak pe sebab korang punya pasal Cik Teng tak jadi marah!huh!
Feeling kunun-kunun katil double-decker la..huh!menyampah  tapi i suke..auww!!

Yang kucing betina tue memang ke mengeliat macam tue ke?Amboioiii....Cik Teng tak tergoda pun!!

Tak tahu la ape lagi pose diorang lepas nie..tau la suke sebab masuk dalam belog Cik Teng tapi udoh-udoh la tue..orang lain pun nak masuk gak..uish melampau betol..pang kat bontot kang..mau ke?!huhu..okey la entry pasal diorang nie, lepas nie entry pasal manusia pulak ye..kthanxbye!

2 comments:

ain said...

okeyyyy...ku ingt manusia,rupanya binatang...cesss tertipu wa

Ekin said...

hahahah..jangan la marah bhai..heheh