Cik Teng Cinta ini

Monday, October 3, 2011

Barang-barang Hantaran


Tinggal 3 bulan je lagi sebelum nak naik pelamin..ouch..(mode malu la sangat!!huh!)..So Cik Teng dah start mencari barang-barang nak hantar kat pihak lelaki a.k.a barang hantaran..sebelum nie Cik Teng kat muadzam, En.Tunang pulak kat PJ..so, nak tak nak En.Tunang kena tunggu Cik Teng pilihkan barangan dulu baru leh beli..nanti Cik Teng merajuk andai kata En.Tunang tak tunggu Cik Teng...ribut pulak nak pujuk nanti..tak gitu En.Tunang??..ahaks!..so, bila dah berkesempatan, Cik Teng dgn En.Tunang dicintai terus melompat ke Mid Valley cari barang bagai kat sana..Masa Cik Teng sampai, parking banyak and kete tak banyak pulak time tue..musykil nie..lega sebab dah tak payah nak beratur nak bayar barang..ahaks!!belasah aje la Cik Teng asalkan hajat terlaksana..(cewahh..BM confirm tak fail..hahah)..

Owh En.Tunang dahaga ye??Jom minum dulu..Walaupun En.Tunang yang bayo tapi Cik Teng yang order sebab Cik Teng dah pro dah nak order macamane..hahha..kate penah keje kat Starbucks dulo2 kala..ahaks!!
Muka berlagak sebab dapat makan Chic o Cheese yang dirindui..ye la..tiap kali waktu break masa kat Starbucks dulu mesti belasah yang tue je..mana tak rindunye..hahha..

Barang-barang Cik Teng takleh la post kat blog nanti tak seprais pulak kan..so, Alhamdulillah semua barang dah settle kecuali barang Cik Teng sebab tak nak beli awal2 sebab takut bile bukak nanti cicak dalam umah tengok,barang Cik Teng nampak buruk and lama..(petua yang nie, Cinta Cik Teng yang kasi masa time kecik-kecik dulu..motif??Cik Teng tengah pikio lagi nih)..huhu..gasaklah kau Cik Teng..asal ko tak lupe nak beli sudeh la nanti yek!

Tak pe la En.Tunang..sekali-sekala exercise kan..lepas nie tak yah gym pun leh jadi gagah kalau macam nie..hehehhe..=P

Walaupun penah kuar dalam TV pasal jumpe kaki katak kat Old Town tapi En.Tunang insist jugak nak minum kat sini..takpe2..demi En.Tunang, Cik Teng pegi la jugak minum..terharu tak??uhuk..uhuk..

Dah beli semua barang, before balik nak kena minum dulu kan..biase la tue, dah kawen nanti kopi kat rumah je la ye..hohoho...Suke sangat Cik Teng bile barang-barang dah beli..hehhe..tak de la duk pikio siang malam je..so, mission lepas nie pulak terjah cari barang Cik Teng pulak..hahahah..


p/s : Cik Teng merangkak pegi cari barang-barang hantaran..buah hati Cik Teng merangkak cari hp kat sunway pulak..aduyai melepas Cik Teng..feewwww..

6 comments:

ain said...

hehehe..tak sabar nak tgkkkkk

C I K Y A T said...

beg!

Yasmin Khairani said...

chic o chisss? dap errrr....~

Ekin said...

CIK AIN : sabo2x..dop lame doh tue..hehheh
CIK YAT : statement memang nak freshkan lagi lengan ye..heheheh
CIK MIn : fewwww..memang dap!!hehehh

P. said...

Bersenam di Midvalley..fuhh

Ekin said...

alahai..bagusnya en.P..