Cik Teng Cinta ini

Wednesday, October 19, 2011

Bersatu Teguh, Bercerai Roboh.


Sekali-sekala guna title entry yang positif tak salah kan?owh..mode suci pulak kali nie..hahhah..okeylah, petang semalam Cik Teng dan calon UPSR tetibe rase nak menelan ABC dipetang hari..cewwahh..statement memang tak boleh kalah kah..uhuk!Then pusing punya pusing Bandar-Muadzam-Shah-Yang-Dah-Maju-Agaknya nie akhirnya jumpalah tempat jual ABC..then, calon UPSR dengan rela hati turun pegi beli..owh terharu plus terkejut..keh..keh..rajin pulak calon UPSR nie ye..Syukur..besar rahmat tue bhai!!!HoHoHo..

Lepas tapau ABC, Cik Teng dengan calon UPSR membaham la ABC yang besar gabak saiznya..aduyai penat derr nak habiskan..At last tak habis..ceh membazir je Cik Teng nie..okey fine!Nak buang macam sayang pulak plus banyak lagi tue..tetibe calon UPSR suggested suh bagi kat mereka..hah bagi mereka??biar betik nak bagi mereka..

Makan mengalahkan manusia betullah mereka nie..Lepas nie jangan nak demand buffet kat Hotel pulak..kang nanti Cik Teng sunat sekor-sekor..mau?owh ter-emosi pulak.

Lepas nie kalau tercirit sebab makan ABC, mampus Cik Teng nanti..dah tue sape suh minum ABC tue?kaki mau?huh!
 
Then tengoklah macamane semangatnya mereka melahap ABC tue..amboi2x..Cik Teng minum petang, mereka nie pun nak minum petang gak..aiyooo..mereka minum ABC. bhai!!!!.memang betol-betol semangat mereka nie..betol-betol bersatu teguh bercerai roboh la mereka nie..bagus-bagus lepas nie Cik Teng kasi cendol pulak ye..Amboi mereka nie kalau bab makan memang bersatu teguh, bercerai roboh betol lah..macam nak peluk kuat-kuat je..ahhahaha..sungguh comel!!Haaa..jangan tak tau ye, mereka nie sume betina ye..kalau ade jantan mengorat, mereka sume pakat halau sebab nak approach pun biar gentleman bhai..takkan tak de bagi salam kot..owh betapa bersatu teguh, bercerai roboh betol..bangga ada anak didik macam nie..suke lettew..HoHoHo..

Lepas nie Cik Teng nak try kasi mereka nie rase mende lain pulak..Bukan ape,hidup hanya sekali so mase nie la nak enjoy dengan makanan yang vavavoomm..aduyai Cik Teng nie macam sewel pulak nak kasi mereka nie makan mende lain..alahai ade Cik Teng kesah?~lalalalala~


p/s : owh ye..breakfast mereka nie roti Gardenia ye..harap maklum..amboi Cik Teng pun tak de la sampai breakfast makan roti..makan penampar mau?ngeh..ngeh..ngeh..

No comments: