Cik Teng Cinta ini

Sunday, October 9, 2011

Convocation UM 2011


Selamat Bergraduasi Cik Teng..ahaks!!(mode suka hati)..5 Oct 2011 hari tu Cik Teng dan family dah berkonvoi ke konvo Cik Teng...owh terharu yang amat!!entry kali nie Cik Teng tak publish semua gambar konvo sebab tak ada masa nak cari and pilih gambar sebab terrrrrrrlalu banyak gambar..ahaks!So nanti bila Cik Teng dah free+rajin, Cik Teng post pasal konvo Cik Teng ye..kepada nun jauh di sana..sabar ye..tak dapat dating tapi dapat tengok via belog Cik Teng pun dah cukup mantap kan???ahaks!!

Dan inilah gambar tetamu yang hadir pada majlis konvo Cik Teng..owh ye..incik tunang ambik cuti datang konvo Cik Teng (terharu sangat..feeewwww)..pada buah hati Cik Teng sekalian, ambil cuti punya pasal so Cik Teng loves you even more lah!!!muacks!!!

Okeylah, Cik Teng pun dah ngantuk sebab penat teramat sangat hari ni..nie pun Cik Teng curik masa je buat entry..ahaks!!sejak bajet 2012 semalam, tiba-tiba Cik Teng sibuk ye..apahal Cik Teng?owh..biarlah rahsia...hehhe..okey lah, nanti Cik Teng update lagi ye..kthanxbye!!!

p/s : selamat bersabar ye..fewwww...

3 comments:

ain said...

selamat konvo cik tengggg

update gambar banyok2 pleaseeeeeee

P. said...

@,-- flower

Ekin said...

mekaseh!!!rugi xmari mase konvo..huhu