Cik Teng Cinta ini

Tuesday, October 18, 2011

Dahulu Kala


Entry kali nie bukan pasal sejarah ye sebab mase sekolah dulu pun Cik Teng tido time kelas sejarah..bukan tak suka subjek nie Cuma tak mesra je..keh..keh..keh..Sebenarnya Cik Teng nak citer pasal bebudak zaman dahulu kala memang sungguh comel dan gebu gebas..Now bila dah besar dah masuk sekolah, dah tak gebu gebas macam dahulu kala..Cik Teng betul-betul musykil nie..

Sekarang dah jadi anak dara la noks!!cepat sgt membesar..ngeh..ngeh..ngeh..

Oh yang ini, sekarang dah boleh di-sunat-kan..heeeeee..kenapakah cepat sangat membesar??adoyaiii...


Niece and Nephew Cik Teng dalam entry lepas memang dah besar sekarang..waaa..jangan lah besar sebab Cik Teng nak kome-kome jadi kecik je..aci tak??ngeh..ngeh..ngeh..Macam nie la gamaknya mak-mak kitew zaman dahulu kala kan..sume chumel dan gebu gebas..kalaulah zaman dahulu kala dikekalkan, mesti tak payah susah-susah nak pakai SK-II kat muka sebab sokmo tegang and gebu-gebas..pastu kalau pegi kedai makan, orang takleh nak beza mane nenek dengan cucu sebab physically same je..owh2x..dasat-dasat..hohoho..

p/s : Cik Teng dalam mode mencari gambar-gambar lame ye..harap maklum..lalalalalala..

No comments: