Cik Teng Cinta ini

Monday, October 31, 2011

Doorgift


Pintu hadiah a.k.a doorgift untuk tetamu yang datang wedding Cik Teng..yang datang tue konpom-konpom dapat pintu hadiah a.k.a doorgift istimewa dari Cik Teng..pintu?eh..takkan nak usung pintu rumah kenduri kawin kot bhai..kalau Cik Teng kasi hadiah pintu tue, alamaknya tido depan rumah la Cik Teng malam nanti..iye lah takut masuk pencuri makanya Cik Teng la kena ganti jadi pintu sebab dah kasi hadiah pintu kat tetamu..wenggg betol lah Cik Teng nie!!okey..sila berhenti mengarut Cik Teng ye sebab banyak mende lagi nak kena buat lepas nie..jangan nak ngada-ngada..okey fine!phewww!

Mission Cik Teng wiken minggu lepas adalah mencari kotak untuk doorgift kahwin Cik Teng nanti..memang dah lama mengidam nak kasi kotak kat tetamu tapi tak tau nak cari kat mana..so lepas dah men-survey sampai tak tak tido malam..(waaa..rugi tue tak tido derrr!!!), Cik Teng dan Wedding Planner a.k.a Cik Yat pakat nak cari kat kedai jual barang-barang kek...what!!!ade ke bhai???Cari punya cari then jumpa la dan harga yang sangat-sangat patut!!Sumpah tak rugi kasi derma duit kat kedai tue..ngeh..ngeh..ngeh..

Wedding Planner yang bersemangat waja..jitu yang amat masa cari kotak..memang kena kasi award besar-besar nie..kih..kih..kih

Lepas tue Cik Teng dah rase lega yang amat sebab tunggu nak cari isi dalam kotak tue je lagi..oh yeah!!setel satu mission rase macam dapat menang hadiah cabutan bertuah weyy..(iyelah tuah selalu lupa nak datang mase cabutan tue..sebab tue la tak bertuah Cik Teng nie..tsk..tsk..)tengoklah betapa besarnya kesan bila dapat setel..serius macam hip-hip hooraayyy!!tapi banyak lagi lepas nie..waaaa konpom tido asyik tak cukup je nak bayar lepas nie..takpe2x adik-adik sekalian..bila lagi nak ber-edisi khas perkahwinan kan?..ngeh..ngeh..Aduyai..penat tak terhinggalah arini wa cakap sama lu bhai..so next entry bile tido dah terbayar ye..keh..keh..keh..kthanxbye!

4 comments:

Yasmin Khairani said...

manenyeeee????

Ekin said...

dumoh arr bhai....=P

Juliet_iRa~" said...

wahh besarnya kotak doorgift!

Ekin said...

IRA : besarnye??hehe..senang sebab sume sumbat dlm tue..heheheh