Cik Teng Cinta ini

Friday, October 7, 2011

Hair Cut RM15.00


Title entry mesti mau gempak barulah kecoh bhai..hahaha..last week (kate TESL kan..ahaks!) Cik Teng bawaklah boipren Cik Teng a.k.a hamim pegi potong rambut sebab teacher dah suruh potong..okey fine, student yang bagus sebab tunggu teacher suruh baru pegi potong ye?So, Cik Teng yang baik-hati (owh..sila fengsan sekarang) bawak la hamim ke APT untuk hair cut..Cik Teng ambik pakej junior je sebab yang nak dipotong pun junior kan?hehehe..so hamim cakap nak beli buku Ben10, then Cik Teng cakap kalau nak beli kena potong rambut dulu..hamim secara rela masuklah dalam kedai hair cut tu..heheh..
Owh muka eksaited yang amat nak potong rambut!!sebab buku Ben10 punya pasal..gasaklah hamim oii..heheh

Nampak kan adik-adik, rambut belakang abang hamim yang mengalahkan rambut Cik Teng..owh..ini tak boleh tiru ye adik-adik tambahan lagi kalau boy..nie rambut hanya untuk girl ye..yeah!

Pastu amoi tue tanye Cik Teng nak potong macamne..alamak mampus gua, lupa pulak nak tanya mama si hamim nie..Cik Teng cakap sesuai dengan muka si hamim la..amoi tue tanye lagi nak pendek ke nak panjang?aduyai dia nie, banyak tanye pulak, sekeh kang baru tau..heheh..sebenarnya Cik Teng xtau sangat pasal rambut boy nie sebab Cik Teng kan girl..heheh..pastu Cik Teng tunjuklah nak rambut macam budak cina belakang hamim..so, amoi tue gasak je la potong rambut hamim..zap..zap..zap..dah siap..Cik Teng tengok macam okey je..so bayar then blah..hamim tak kesah pun..so Cik Teng dah lega..sebelum balik Cik Teng singgahlah Fofular untukk beli buku kat hamim..hehhe..haaahh..lega sebab mission accomplished..
Muka macam tak ikhlas je..aduyai sabar ye hamim..nak hensem tak?keh..keh..keh..

Ni macam muka Ben10 tak cukup makan je..muka frust menonggeng je hamim nie..rilek arr hamim..nie baru potong rambut..belum ber-sunat lagi..ooppsss!

Tunggu mama hamim balik then eksaited nak tunjuk..then mama hamim tak suke hair cut macam tue!!!!!!!!!!!What!!!!!!!!!!aduyai kata boy kan so rambut mesti pendek macam boy..alahai..takpe lah mama hamim, nanti Cik Teng top up kan rambut hamim pakai rambut Cik Teng ye..heheh..tak pe lah nanti rambut hamim panjang, hensem la tue..owh nak sedapkan hati..heeheh

oh ye..nie muka consultant yang setia menunggu dan memberi sokongan..sila tepuk tangan sekarang!!wah bangga kejap!

Dan inilah hasil hair cut RM15..sesuai untuk student Krista dan boipren Cik Teng..macam nie la baru boy tambah-tambah lagi kalau hamim buat peace melekat macam tue!!!auww..auww..

p/s : kepada Cik Yat, maap ye..tapi Cik Teng rase dah okey sesangat rambut hamim tue..kate boy kan..=)

2 comments:

ain said...

ensem nya boipren cik tengggggg..

mesti awek cik teng jeleshhhh

Ekin said...

hahaha..mestilah!!cik teng yang bwk g potong..hahha