Cik Teng Cinta ini

Saturday, October 29, 2011

ILLUSION ROOM


Nah!!amekaw sekali Cik Teng kasi CAPS LOCK title entry kali nie..ahaks!!ade Cik Teng kisah??huhu..gasaklah nyah oii, penat mak nak jaga ati..huhu..motip??nan ado..okeylah, jeling-menjeling sambil memandangkan sekarang Cik Teng sibuk yang amat dengan persiapan kawen jadi tak men-sempat nak buat entry on time macam selalu..nanti dah dapat pics dari minkot a.k.a jurugambar, maka senanglah Cik Teng nak hapdet pasal persiapan kawen etc..ngeh..ngeh..kali ni Cik Teng nak test mata reader dengan gambar yang Cik Teng kasi..kalau adik-adik hebat tertarik anda memang boom-boom, maka dapatlah teka dengan tefat a.k.a tepat..ala sekali sekala test mata bhai, eksesais la skit barulah thumbs up derrr..

Yang pasti Malaysia takde lagi macam nie, mesti kena cuba bila dah sampai kat India ye..ngeh..ngeh..

Mende alah nie ade kat dalam muzium Ripley's Believe It or Not..iye lah kalu tak caye nanti kena sekeh pulak..so percaye la..amek ati..keh..keh..keh..
Biar gambar je yang cakap..Cik Teng tetiba jadi pemalas..harap maklum ye adik-adik!!HoHoHo..

Yang nie pun ade dalam illusion room tue..hangpa pilih ja..amboi kedah noo..

Alahai yang nie pun nak letak jugak ke?gasaklah nyah, asal bahagia sudehhh..

Cik Teng dah juling batu tengok pic nie..and now its your turn..jom sama-sama juling batu..tsk..tsk..tsk..

Erk..amacam bhai??ada beran ke??ngeh..ngeh..ngeh..bukan nak dera Cik Teng nak gurau garu manja je..auuwww sentap mak ni noks!!ye la, tetiap kali entry misti nak kena tulis pepanjang, mane tak beruban bulu mata nak baca bhai..sekali-sekala ubah sket barulah Louis Vuitton derr..okeylah thanx bye!!



p/s : ada reader Cik Teng nak tau kenapa belog nama Cik Teng??nak tau?nak tau??mau tau??nanti Cik Teng publish k??ahaks!*kelip mata laju-laju tak hengat punya*..keh..keh..keh..

No comments: