Cik Teng Cinta ini

Tuesday, October 25, 2011

Kad Kahwin


Aduyai penat yang amat!!!Wiken baru nie Cik Teng dah mula gerak gempur bhai..cam nak ajak wrestling pulak..idok lah macam tue, ingat Cik Teng nie desperate sangat ke??ngeh..ngeh..ngeh..Wiken lepas Cik Teng pegi bayar deposit kad kahwin kat area Pudu..ye la sekarang dah start nak pos kad kat tetamu yang confirm nak datang..pada yang dah terang-terang tak nak datang, idok ler Cik Teng kasi ye sebab Cik Teng tak nak susahkan abang posman tue pegi anta..keh..keh..keh..So far, Cik Teng suke kad tue sebab kena dengan tema kahwin Cik Teng a.k.a kaler peberet abad ini..abad depan masih dalam dilemma lagi..HoHoHoHo..namun begitu tokey kedai tue agak susah nak paham keinginan Cik Teng, so nak tak nak wedding planner a.k.a Cik Yat kena lukis kat kertas and brainstorming kat die..tak pasal-pasal tokey tue dapat kuliah free..ngeh..ngeh..ngeh..tapi tak pe lah, asal jadi sudah, kalau tak jadi memang Cik Teng sunatkan tokey tue..huk..huk..huk..

Kad sume chantik-chantik..cara susun kad dalam kedai memang harus dipuji ye..

Paper bag yang indah dipandang namun bukan pilihan hati Cik Teng..bukan merajuk tapi memang tak berkenan..ffeewww....

Mase mule-mule masuk kedai tue macam okey je..so Cik Teng layan la pilih kad kat situ..lepas tue pegi kedai sebelah then decided nak order dengan tokey kad kahwin tue..okey sekarang Cik Teng nak citer pasal tokey tue..die okey tapi die ade sekelumit cuai sebab die boleh tinggalkan Henset kat atas meja macam tue je then keluar pegi belakang bilik sebab nak ambik contoh kad kahwin untuk Cik Teng..aiyoo berani mati tue..ko ade?hik..hik..hik..Cik Teng dengan wedding planner dah konpius sebab dengan selamber badaknya tinggal barang-barang berharga macam tue, nasib baik dapat customer macam Cik Teng, kalau lah orang lain tak tahu lah nak citer bhai..(motipnya nak bagitau Cik Teng tak amek kesempatan..ngeh..ngeh..ade Cik Teng kesah ke?..hahhah)...lepas beberapa ketika, Cik Teng bayar deposit then bagi map..dalam masa 10 hari leh dapat..huhu..

Tokey nie boleh buat multi-tasking ye..dia la tokey, die la clerk, die la call center,segala-galanya die la..memang masyuklah kalau sume die yang buat tapi sayang sebab ada secubit cuai..tsk..tsk..tsk..

Kaler peberet abad ini tapi bukan yang nie okey..kaler je yang peberet bukan kadnya..harap maklum!!huk..huk..huk..



Wedding planner a.k.a translator kat tokey tue..huhuhu..

Acu Cube Try Test dulu..pffttt..

Lega yang amat kad dah setel dengan nyamannye..Makan dah pegi booking dengan jayanya..Tunggu nak pegi pilih pelamin then bayar booking..Lega sesangat!!!Tido mesti tak hengat punye lepas nie..huhuhu..(motip : jangan ganggu Cik Teng tido!!huhuhu)


p/s : Cik Teng pun jemput reader terchenta datang..kalau nak kad, msg alamat ye..ngeh..ngeh..ngeh..(cepat dan senang!!)

4 comments:

ain said...

nak kad kawen satu!

P. said...

nak 300..=P

P. said...
This comment has been removed by the author.
Ekin said...

AIN : buleh2x..brape2x pun boleh..hahah

D : 300 je?