Cik Teng Cinta ini

Monday, October 17, 2011

Majalah Keluarga Keluaran November 2011


Okey lah anda mengandung..so what?huhu..mode jeles sebenarnya..demmit!!hehheh
 
Sebelum tue Cik Teng nak mintak maap ler bebanyak sebab tak post entry semenjak dua tiga menjak nie ye..bukan Cik Teng dah bekerjaya ye tapi Cik Teng busy sikit..wahh bunyi macam hebat je kang (memang nak rase makan penampar agaknya si Cik Teng nie kan..hua..hua..hua)..Okey la..nampak pic kat atas sane tue??nampak tak??Majalah Keluarga Edisi November 2011 ada keistimewaannya kali nie..hah!terkesima?begitu jugak Cik Teng nie haaa..tapi bukan nak reader Cik Teng focus kat si Ekin-bini-mawi tue ye tapi isi kat dalamnya..hahhah..alah si Ekin nie pun bukan bagi makna pape pun kat Cik Teng plus bukan lah Cik Teng nie kipas-susah-mati kat die tue!hak..hak..hak..okey dah2x..tak nak cakap pasal si preggy mum tue ye sebab sekarang Cik Teng nak inform pasal cerpen kat dalam Majalah Keluarga Edisi November 2011 nie..

Sebenarnya tahun lepas Ma Cik Teng ada hantar cerpen kat Majalah Keluarga nie and guess what...cerpen Ma Cik Teng terpacul terbit dalam Majalah Keluarga nie..hahahhahaah..sapa tak kembang-hidung-yang memang-sedia-kembang nie bhai...wakakaka..tapi yang kureng sikit bila kena tunggu setahun barulah Majalah Keluarga nie publish..agaknya sesuai dengan tema Raya Haji kot..uish tak patut..Dan Majalah Keluarga nie Ma Cik teng terbeli kat Giant Senawang then balik rumah baru baca tue pun before tido..Dan macam biaselah Ma Cik Teng, eksaited punya pasal terus hilang ngantuk pastu tersipu-sipu pulak tue masa datang tunjuk kat Cik Teng..auww seprais mak nie noks..
Pic taken kat atas katil penulis cerpen ye..untuk makluman kamera yang snap nie bukan DiSeLenggaRa..so, pic memang tak umph ye..

Grafik untuk cerpen nie kira ngam la..kui..kui..kui..
Tajuk cerpen Ma Cik Teng nie Tamu Pagi Adha nie memang Ma Cik Teng guna nama sebenar dan yang mende paling best dalam dunia adalah Majalah Keluarga nie tak edit langsung then publish sebijik-sebijik ayat dalam citer tue..owh terharu yang amat!!!mekasih Majalah Keluarga sebab publish cerpen Ma Cik Teng , just wanna let you know that I Lap U even more laa....KTHANXBYE..


p/s : Ma Cik Teng tido tersengih la malam nie..uish dasat gilak penangan Majalah Keluarga Edisi November 2011 kali nie ye..harap maklum!!feewww...

No comments: