Cik Teng Cinta ini

Thursday, October 27, 2011

Mandi 18SX


Title entry kali nie mesti kena gempak supaya hati lagi mau puas...ngeh..ngeh..ngeh..(gelak jahat sebijik macam dalam hantu bonceng...keh..keh)..okey, dalam toilet nie, niece Cik Teng yang sedang dimandikan oleh ayahnya..keadaan nie memang agak 18Sx tapi bukan semua ye..adik-adik bawah umur sila tutup mata sebelah sebab yang nie separuh bogel je..hahhah..kalau penuh bogel baru leh tutup mata dua-dua belah..ahaks!!ada pulak macam tue..gasaklah Cik Teng asalkan gempak..hahha..

Amboi niece Cik Teng tue memang gumbira tak hengat time nie..memang nak kena babab bontot nie..ngeh..ngeh..

Niece Cik Teng nie memang suka yang amat masa mandi ye..So, tetiap kali mandi mesti ayah die buat pose macam nie supaya senang rata..hahaha..2 in 1, ayah boleh eksesais, si anak pulak boleh mandi dengan hip-hip hoorayyy nanti..kalau la Cik Teng buat macam nie masa mandikan anak, tak yah tunggu lame, tak sampai 5 minit for sure tak semena-mena berketak-ketak lengan i noks..wahh..ngak mau sih..ngak mau jadi Malek Noor no 2..cukup lah satu je..ngeh..ngeh..



p/s : masa kecik-kecik boleh lah selalu buat macam nie, tak kan dah darjah 5 pun nak macam nie kot..mau beruban ketiak ayah nanti sape nak jawab bhai??sape??huk..huk..

2 comments:

ain said...

hamboihhh alisya!

Ekin said...

hahhahha..kelas gitu nyah..seksi tak hengat..hahhha