Cik Teng Cinta ini

Thursday, October 6, 2011

Menghabiskan Masa


Masa ni Cik Teng jadi photographer untuk sesi menghabiskan masa bersama family yang tak cukup kuota..uhuk..uhuk..yang lain semua ada kelas dan pergi keje...owh..semangat betul!Kalau tak silap Cik Teng masa nie kat Giant Seri Kembangan yang tak berapa kembang..abah Cik Teng nak beli barang-barang untuk masak then di sini lah tempatnya..(dah macam promote dah gayanye)..

Cinta Cik Teng sempat lagi ber'pose sebelum order ye..hehe..memang bahagia!!actually Cik Teng loves you guys even more la..heheh

Calon UPSR dan biskut Subway-nya..dah besar dah calon UPSR ye..heheheh..

Tak ada banyak aktiviti sangat dalam entry kali nie cuma Cik Teng nak share suasana family tak cukup kuota pun tak semestinya tak bermakna dan sunyi..ahaks!..walaupun Cik Ain jauh di India, Cik Min jauh di UKM, Cik Yat jauh di MayBank dan jauh sejauh-jauhnya, namun masih ada sisa kebahagiaan di sisi family yang tinggal..hehhehe..ayat memang xleh kalah kan?..hehhe..

ABC with ice-cream menjadi pengikat kasih sayang family yang tak cukup kuota nie..huhu..memang mabeles!!!

Oh ye, Cik Teng busy sehari dua nie so tak leh nak update bebanyak ye adik-adik..hehehe..tapi tak pe, entry pasal konvo Cik Teng akan menyusul bile dah ready hokay??

2 comments:

ain said...

cik tenggg.. dap dap dap nyaa abc....

Ekin said...

hahhaha..memang dap-dap-dap..xsempat Cik Teng nok ngap blake..hahah