Cik Teng Cinta ini

Saturday, October 22, 2011

Power Rangers Terliur?


Macamane nak cucuk straw bang oii bukan ade lubang mulut pun si power rangers tue??Aduyai semangat betol la si pemberi minum nie..mungkin si power rangers tue dahaga yang amat kot??Ye la dah penat-penat bertukar jadi robot plus lawan dengan raksasa cam rambut tak siap lagi..konpom-konpom kering tekak kan?

Alahai penyayang yang amat nie..kalu Cik Teng jadi power rangers dah lame rase terharu membuak-buak nie..HoHoHo...

Aduyai..straw dah sama saiz dengan mata nie..dasat-dasat..mau lohong mulut si power rangers nak sumbat dengan straw tue..hehheh

Betapa bebudak begitu memahami keperluan power rangers..Nasib tak pakaikan pampers kat si power rangers tue, kang naya pulak nak amazing race kat Tesco cari pampers saiz kecik and muat bontot power rangers tue...tsk..tsk..tsk..Oh ye, aritu si hamim nie mintaklah beli air kotak Ribena sebab dahaga kot..alih-alih sampai kat traffic light, mau terkentut gak Cik Teng tengok aksi terlampau tue..ngeh..ngeh..ngeh..Cik Teng yang curious yang amat nie pun bertanya :
 
Cik Teng  : Eh, kenapa kasi power rangers minum air hamim?
Hamim     : Oh, tadi power nie terliur tengok hamim minum, pastu hamim kasi la die minum..
Cik Teng  : Aduyai, boleh pulak die terliur ek?

 
Okey..power rangers treliur air ribena hamim kan??sampai terkangkang kaki power rangers..gasaklah hamim oiii..ngeh..ngeh..ngeh..

Kesimpulannya, macam tue la bila jadi kipas-susah-mati power rangers nie..Kalau lah power rangers nie manusia, dah lame share nasi dengan si hamim nie..iye la BFF kan??woot..woot..woot..ade ke patut??uish..memang kurang patut..keh..keh..keh..

p/s : kalau la power rangers nie bebetul macam manusia, agak-agak hamim ajak pegi sunat skali tak??konpius dah Cik Teng nie..huhuhuhu

No comments: