Cik Teng Cinta ini

Tuesday, October 4, 2011

Tidur 8 Jam


Title entry memang macam good-good je kan?heheh..Cik Teng kalau bab tidur memang kena lebih 8 Jam..barulah otai..macam biasalah kalau family Cik Yat, sejak turun-temurun memang nak kena tidur cukup 8jam tiap-tiap hari tapi kekadang delay jugak waktu tidur tue kan?..hehhe..kali nie Cik Teng nak share situasi kalau tidur tak cukup 8jam sehari tambah-tambah kalau esok harinya nak kena pegi sekolah..waaa...kesian sebab nak kena bangun awal!!heheh..boipren Cik Teng a.k.a hamim selalunya otai kalau bab-bab tidur nie..hahhah..tidur mesti lagi lewat dari kakak sebab waktu pegi sekolah lagi lewat dari kakak..sebab tue la si hamim nie kalau bab tidur memang taiko besar kat Bandar Bukit Puchong 2 nie..heheh..sapa-sapa pun memang takleh lawan hatta Cik Min sekalipun..hehheh..owh dunia-dunia...hehehhe
Susu dah siap minum+baju Krista dah pakai+rambut dah sikat+bedak dah pakai= tidur lagi????..aduyai..macamane nak gi sekolah nie boipren a.k.a hamim....

Hamim ngantuklah..penat lagi nie..okeylah Cik Teng faham tapi takkan Cik Teng pulak nak gi Krista nie..betapa berat memandang, berat lagi mata si hamim nie..feww..penangan tidur tak cukup ni..aduhai...
 
Dalam gambar yang Cik Teng snap pagi tadi memang super-duper exotik ye adik-adik..heheh..tengok la kalau taiko besar tak cukup waktu tidur 8jam,memang cenggini la pose di waktu pagi before pegi sekolah..hahha..asalkan sempat tidur maknenya si hamim nie gasaklah men-tidur-kan diri kat mana-mana pun..aduyai kalau cenggini la rupenye memang sebelum maghrib dah kena masuk bilik nie bhai..
Muka otai tak cukup tidur memang terlebih jambu..hahha..oh ye..abaikan kulit taiko besar ye..tu semua angkara keseronokkan di PD..heheh..


Kalau macam nie la gayanya, Cik Teng rase hamim memang sempoi habis sebab even tak cukup tidur tapi hamim tak buat konsert pepagi kan?heheh..Cik Teng tak kesah kalau hamim nak tidur berdiri ke, masa mandi ke, masa beratur nyanyi lagu Krista ke..gasak je la hamim oiii...


p/s : kalau la macam gini tiap-tiap pagi memang senang keje si Depi ye..tak payah buat banyak keje sebab anak teruna Cik Yat mesti nak layan tidur je dari layan main Play Station 2 dengan si Depinanti..ahaks!!suke lettew si depi kan sebab masuk blog Cik Teng..takpe kali nie Cik Teng kasi can..heheh..kthanxbye!

2 comments:

ain said...

owoh hamim,mandi doh pung,tido balik ke?

biler gi pd nihhhh??

Ekin said...

ari ahad..heheh..xsapa sari terus jd anok K****G..hehhehe..kakt la hok kate..hehhe