Cik Teng Cinta ini

Wednesday, November 16, 2011

Birthday Cik Teng

Taun lepas punye birthday rupenye taun last (walaupun ujung taun) sebelum jadi bini orang..owh!syahdu~..Dan arini tetibe pulak terjumpe photos lelame mase tergodek laptop tadi pastu terkesima..owh!~tsk..tsk..tsk~..Dan Cik Teng betol2 rindu nak celebrate macam nie lagi..dgn family members pastu makan sekenyang2nya kat umah Cik Yat..kasi sepah umah Cik Yat kaw-kaw punye..ahaks!(busuk punya olang maa)..tapi yang pastinye memang Cik Teng nak birthday macam nie lagi..tp lepas nie, birthday sebagai bini orang..owh!

Walaupun BBQ nampak agak rentung tapi kelazatannya memang tetap no.1 di hati Cik Teng..kate 1Malaysia kan?hohoho
Nampak chumel tapi nak ngabisnye memang cukup azab..manis bhaiiii...

Memang chumel..Nak kekoh pun tak sampai hati..Syuke2x~
Nanti kalau untuk majlis kawin Cik Teng bulan depan, boleh tak nak cup cakes macam nie lagi?Walaupun manis yang amat tapi Cik Teng suke..atau jugak mungkin sebab kewujudan nama Cik Teng di situ?..ngeh..ngeh..ngeh..



p/s : Tunggu Cik Ain balik Malaysia dulu ke?

No comments: