Cik Teng Cinta ini

Thursday, November 3, 2011

Cabaran

Kejam??yee..Cik Teng dah jadi kejam..memang Cik Teng kejam tapi Cik Teng nie penyayang okey..ngeh..ngeh..ngeh..Bukan Cik Teng nak buli cuma Cik Teng saje je nak usik..hehe..Cik Teng kan peng-usik yang tegar..keh..keh..ala, bukan kena bayar pun nak usik..

Yes!!telah berjaya meng-ayu-kan anak teruna Cik Yat..keh..keh..keh..*sila ignore kat belakang ye*

Anda tengok gambar di atas??sungguh ayu dan sopan kan?Cik Teng saje je nak test tengok si hamim nie sanggup buat ke tak bila Cik Teng buli suruh pakai selendang Cik Teng..amekaw, nie la baru betul-betul anak jantan bhai..pantang dicabar weii..amboi, kalu cabar macam nie Pian Cecupak pun 100 kali belum tentu sanggup derr..tapi takpe disebabkan hamim nie menyahut cabaran itu, maka bolehlah hamim ikut Cik Teng pegi kedai..kah..kah..kah..ganjaran cabaran memang tak boleh blah langsung!Aduyai..sabo je la..


~"Oh no..i telah tercabul..i tak sanggupp..tsk..tsk.."~

Anda tengok gambar di atas??inilah hasil lepas menyahut cabaran..kih..kih..kih..syahdu bhai..iyelah hamim nie kan boy, maka sedihlah die bila Cik Teng dah mencabul hak asasi die sebagai seorang boy..auww hamim tercabul..demmit!hahaha..takpelah hamim, even tercabul disebabkan cabaran yang Cik Teng kasi namun hamim tetap boy di mata Cik Teng..tapi hamim mesti lagi boy bila dah sunat nanti..heheh..gigih betul Cik Teng kasi semangat kat hamim untuk nak cepat-cepat sunat..keh..keh..



p/s : macamane rupa incik tunang Cik Teng bila dicabar pakai selendang macam nie ek?sanggup ke tak ye?aik hamim boleh takkan die takleh kot..psssttt..saje je kasi bakar sikit sebab Cik Teng tau die bace blog nie..hik..hik..hik..

2 comments:

P. said...

xmencabar lsg..pkai spender kt luar?

Ekin said...

pakai spender kat luar?bereh!!tgk sape yg lagi beran..hahahah