Cik Teng Cinta ini

Tuesday, November 15, 2011

Gubahan Barang Hantaran


Sentap dan memang cukup menyentapkan..Bakal mother-in-law Cik Teng dah siap gubah barang hantaran yang kasi kat Cik Teng..aduyai memang cepat dan efisyen sesangat..Cik Teng belum mula pape lagi..memang sentap weyyy tapi dlm mase yg sama kagum yang amat..iye memang kagum..cume sekarang nie tunggu nak sambut pengantin je lagi..waaaaaa...memang cukup brader lag bakal mak mertua Cik Teng nie..mane nak dapat bhai bakal mak mertua yang cekap cepat dan tangkas macam nie..hospital kerajaan belum tentu boleh buat service se-efisyen bakal mak mertua Cik Teng nie..ngeh..ngeh..ngeh..kalaulah bakal mak mertua Cik Teng buka hospital, konpom2x banyak award dpt nie..hip-hip-horay..hahhaha

Kasi view separuh je dulu ye..kasi seprais..hahahah..tp yg penting memang meletops nok!!mak suke nyah..hahhah..
Dan yang menjadi persoalan yang bermain di minda (ayat najwa latiff a.k.a Cik Teng tak suke die), agak-agaknye la bilekah Cik Teng akan mula buat and gubah bebarang hantaran untuk pihak lelaki nanti?bilekah?bilekah?Memang soalan yang cukup menusuk kalbu tapi itulah hakikat..sila paham..tsk..tsk..doorgift pun tak decide lagi nak gubah mcmane..Cik Yat a.k.a Wedding Planner sila bantu...waaaa..seram!



p/s : kalaulah ade lebih kakitangan nak tolong buat gubahan dgn barang2 doorgift..mesti Cik Teng dapat tido lebih..owh!

No comments: