Cik Teng Cinta ini

Friday, November 25, 2011

Happy Birthday Kakak!


Happy Birthday To You,
Happy Birthday To You,
Happy Birthday To Kakak,
Happy Birthday To You!!~Clap-Clap-Clap~

Sekarang 7tahun..Lagi 20 tahun agak-agak dah kawen ke?acanor tue?

Wowweee....dah jadi anak dara sunti ye niece Cik Teng sorang nie..hehehe..Tetibe rase macam kakak dah besar..Betapa Cik Teng tak sedar kakak dah besar..ngeh..ngeh..ngeh..Tapi walaupun kakak besar, Cik Teng tetap sayang kakak sebab :

  1. Kakaklah anak sedara perempuan pertama Cik Teng..hohoho..
  2.  Kakaklah anak sedara pertama yang men-terbit-kan kata ganti nama Cik Teng..keh..keh..
  3.  Kakaklah anak sedara pertama yang suka pakai lotion macam Cik Teng..ko hado?
  4. Kakaklah anak sedara pertama yang suka nak cari seluar Jeans sama kaler and cutting macam Cik Teng..~nak exactly macam Cik Teng okey!~
  5. Kakaklah anak sedara pertama yang sentiasa mengekalkan bentuk badan macam Cik Teng..hahahahaha..
  6. Kakaklah anak sedara pertama yang suke pergi amek makanan kalau ade buffet..~kenyang ade kakak tau!~
  7. Kakaklah anak sedara pertama yang suke tolong Cik Teng buat hiasan doorgift kawen..~auww..touching okey!~
  8.  Kakaklah anak sedara pertama yang buat operation kaki tahun lepas..~ko hado?ngeh..ngeh~
  9. Kakaklah anak sedara pertama yang sama kaler belt taekwondo dengan Cik Teng..~waaa..ter-cabar!!~
  10. Kakaklah anak sedara pertama yang suka cat-walk dengan high heels Cik Teng tetiap hari..ade beran?

Cik Teng harap kakak jadi orang yang paling best+cun di bandar bukit puchong 2 and jangan lupe sharing dengan Cik Teng bile kakak dah ade *Awek a.k.a boipren* nanti okey..hehe..Happy Besar-Day yang ke-7 to Kakak!!!Hadiah nanti Cik Teng pikio ye nak kasi ape..hohoho..takkan nak bagi hadiah high heels pulak..Mau demam seminggu Cik Teng kene kejor dengan Cik Yat tue..HoHoHo..

Aci dok kalu Cik Teng nak kakak saiz macam nie smpai bebile?Tak kesah pun kakak gebu gebas macam nie..huhuhu..


2 comments:

ain said...

happy birthday kakak!!!

Yasmin Khairani said...

owoh gebu gebasnyeeee!