Cik Teng Cinta ini

Tuesday, November 8, 2011

Hiasan Untuk Doorgift

Alamak masa dah suntuk yang amat derrrr!!macam tak terkejar yopp..pelamin+catering+canopy sume dah booking..yang tengah poning sekarang nie pulak pasal doorgift..memandangkan wedding planner agak busy dengan Menara MayBank terchentanya maka Cik Teng buatlah apa yang patut..Sebelum tue Cik Teng nak mintak maap kat reader tershayang sebab tak men-sempat-kan diri untuk hapdet belog nie memandangkan  tengah busy bebenor nak buat persiapan kawen..ngeh..ngeh..

Sepanjang ke-busy-an Cik Teng, maka terbitlah hasil yang cukup mengembirakan hati wedding planner sebab hiasan untuk doorgift termasuk ribbon, paperbag dan lain-lain almost siap..hehehhe..lega yang amat bila nampak progress doorgift makin menjadi-jadi..sila tabik dada sebentar ye..keh..keh..

Kena buka gulungan untuk hasil yang menarik-tertarik dan jimat!keh..keh..

Calon UPSR di-freeze-kan sekejap sebab Cik Teng nak snap..wooo..masuk belog Cik Teng tue!!

Lagi 2 roll to go sebelum diserahkan pada wedding planner..phewww...

Paper ikut kaler tema..shuke2x!!

Walaupun nampak macam simple tapi sakit belakang mak aih memang mendidih-didih  dan beronak-duri je rasenye..amboi memang ovvverrrrr!!!!aduyai kalu Cik Teng sensorang buat konpom bersanding pakai tongkat bhai..tak mau!!!Oleh itu dengan rasa kasih dan chentanya calon UPSR pada Cik Teng datang tolong, maka dengan suka-cita-hatinya (borong terus words) hiasan doorgift hamper siap..hehheh..suke3x!!

Cik Teng lap calon UPSR banyak-banyak!!Iyelah 5A kat tangan..woot..woot..

Sekarang masa untuk pilih barang untuk doorgfit pulak..ingat nak kasi bekas kaca tapi kene tengok design dulu barulah kena dengan kaler tema..itu nanti akan dibincangkan lagi lepas nie..pffttt...



p/s : cepatnya..dah tak smpai sebulan lagi nak kawen..takutnya noks!!!

No comments: