Cik Teng Cinta ini

Tuesday, November 1, 2011

Kelakuan Tidak Sopan


Kali ni Cik Teng rase cukup geram..tak pernah rase geram secukup nie..grrrrr...rase macam nak kaki-kaki je diorang nie sekor-sekor...huh!!geram yang amat nie!!Okey macam nie,petang semalam Cik Teng dengan abah Cik Teng naik bas ke kuantan memandangkan bas ke muadzam dah sold-out!!What!!hebat sangat ke muadzam nak sold-out tiket bas??pfffttt~So, Cik Teng dengan semangatnya beli tiket kat pudu untuk ke kuantan..naseb baik ade lagi tiket balik, kalau lah dah sold out gamatnya terpaksa berjanggut nak kene tunggu..oh tidak!Tiket yang ada cuma seat kat belakang sekali, so takpelah nyah oii, asal sampai sudeh~

Dah macam sardin pun rupe bas nie..Dah lah driver bawak macam orang gila, Cik Teng kat belakang asyik kena lambung je..memang terbakar derr!!

Masa Cik Teng dengan abah Cik Teng tunggu bas nak gerak dari pudu, tetibe ade pasangan kekasih budak-budak duduk sebelah abah Cik Teng..bila bas dah mula jalan, maka dengan gasaknya tangan si boipren pun berjalan..mak aii, cepatnya tangan jalan dik oii..abah Cik Teng dah tak senang duduk and Cik Teng perasan abah Cik Teng tak selesa sebab bebudak yang baru nak up tu!!Demmit!!pastu abah Cik Teng nak tukar seat dengan Cik Teng sebab tak nak duk sebelah bebudak yang tak de kemaluan langsung!Dik oii, ko pun agak-agaklah nak buat bende tak senonoh pun, depan orang tua kot??Takkan depan bapak ko pun ko macam nie derrr??Cik Teng geram yang amat nie, siang-siang hari ko dah macam tue, agaknya malam ko parking tangan kot!!Demmit!!

Time nie tangan si boipren dah start engine nak gerak tue..

Pastu gerak slow-slow atas peha..Yang si gulpren tue pulak macam orang koma je..weh!!kalau ko betol-betol koma kan senang sikit derrr!!
Aduyai..pakai tudung nie derr..Dasat yang amat dah nie bhai!

Gambar yang Cik Teng sempat snap yang ni je..snap lebih-lebih kang rating tinggi plak blog Cik Teng nie..hahhah

Bebudak dua ekor tue memang tak tahu malu bhai..At last abah Cik Teng mengadap kat luar tingkap je sepanjang jalan..mau je Cik Teng pelangkup dengan seat kosong sebelah Cik Teng tapi nasib baik Cik Teng nie cool dan sopan orangnya..ahaks!!Cik Teng malas nak amik port sebenarnya sebab pepaham la bebudak yang baru nak up nie kan..Takpe lah, Cik Teng harap diorang tak buat lagi lepas nie terutama depan orang tua..malu la sikit bhai..Kalau la mak bapak diorang tau, mau nye terbelah lapan bontot diorang kena balun nanti..uish..uish..dasat betol..

Bukan Cik Teng nak bebel tapi Cik Teng cuma geram dan rase macam nak campak depa keluar bas je time tue..Bukan Cik Teng jeles ye, tak de makne nye nak jeles okey sebab Cik Teng tak heran pun setakat boipren dengan gulpren tue..Kalau laki bini tak kesah la tapi berkelakuan tak sopan kat tempat awam tue kan tak bermoral namanya (iyelah, minor Cik Teng kan Pendidikan Moral..ahaks!)..Kecik besar kecik besar je Cik Teng tengok diorang macam tue, rase macam nak pancung sekor-sekor pun ye jugak..huh!



p/s : Cuba rase sikit macamane rase malu tue..Bukannye tak de kemaluan, Tuhan dah bagi sorang satu kan?pepandai lah pikio dik oi!!huh!grrrr....~by the way, cun tak gambar yang Cik Teng snap nie??sumpah tak tipu, nebes nak snap gambar macam nak terkentut pun ade tapi tahan sebab nak buat jugak entry nie..keh..keh..keh..

5 comments:

ain said...

ish3..dh la siang2 hari..

Juliet_iRa~" said...

huuu..

sll da nmpak...

mcm2 ragam kan..

sbr je la..:D

Ekin said...

AIN : tue la psl..rase mcm nak gigit-gigit je telinga memasing..huh!

IRA : betol2x..kite pulak yg malu..aduyai..dasat2x..jgn la buat mende tak elok dpn orang tua..malu plak..=(

Yasmin Khairani said...

eiiii.... siyottt jekkkk.... tolong laaa~~~

Ekin said...

tue la..bebudak baru nak up!huh!