Cik Teng Cinta ini

Friday, November 11, 2011

Kenapa Cik Teng?

Kenapa Cik Teng???Kenapa bukan Cik Tong ataupun lain-lain Cik???Bukan tak nak name yang proper+manis+gempak+sopan dan sewilayah dengannya cuma disebabkan oleh dia maka muncullah Cik Teng..hahahahaha..

Citernye macam nie..memula sepatutnya kakak panggil Cik Kin tapi sebab kakak punya pronunciation agak unik dan exotic maka kegagalan men-sebut Cik Kin makin menjadi-jadi..memula kakak cuba jugak sebut Cik Kin tapi lelama terus jadi Cik Teng..oleh itu melekatlah nama Cik Teng sampailah hari ini..takpelah kakak, tak kesahlah asalkan kakak jangan tertukar Cik Teng dengan orang lain sudeh lah..hahha..banyakkan kegagalan kakak menyebut Cik Kin dah berlarutan selama lebih kurang 6tahun..So macamane nak edit tue bhai?konpom-konpom melekat sampai bebila..

Facial expression mase camwhore is A MUST untuk kakak..tak semena-mena nama Cik Teng pun dah di-komersial-kan oleh kakak..waaaaa....nasib badan..woot..woot..

Tapi Cik Teng tak kesah sebab Cik Teng ade bukan nama sebenar a.k.a nama samara..hahaha..kalu asyik guna nama betul cam tak cukup vogue je..hahha..belasah je lah..ngeh..ngeh..

p/s : Cik Teng dah jawab kemusykilan pasal nama Cik Teng nie..anda sudah puas dengan penerangan Cik Teng??woot..woot..

No comments: