Cik Teng Cinta ini

Thursday, November 10, 2011

Penghantaran Kad Kahwin


Pheww..lega sejenak bila dah setel hal kad kahwin Cik Teng yang terchenta..dah siap tepek address guest dengan setem sekali bhai..tunggu nak pos je..maaf ye incik Posman sebab terpaksa susahkan anda mulai esok..keh..keh..Seharian menepek nama guest dan address sekali..serius memang penat bhai, tak tau lah macamane orang yang boleh kahwin sampai 4 orang bini..mau berkedut tulang belakang weyy..ni baru hal kad kawen, belum mende lain lagi..Ya Allah, cukuplah sekali je Cik Teng kahwin, tak mau banyak kali..penat seyh nak setel hal kad kahwin nie..tsk..tsk..tsk..

Keje Cik Teng dah setel, mulai esok incik posman punya turn pulak..keh..keh..

Aduyai..nie baru yang ma Cik Teng punye okey..belum combine dengan guest Cik Teng lagi..memang gabaklah tulang belakang bhai.....=(

Walaupun penat tapi Cik Teng puas sebab Cik Teng suka yang amat kat kad kahwin Cik Teng tue..hehhe..mase memula tempah rase macam mahal n tak berbaloi, bila dah siap memang mak betol-betol jatuh hati noks!!

Setakat nie, aktiviti Cik Teng memang konpom duk melekat dengan doorgift, paperbag and kad kahwin je..memang kamceng yang amat sampai tido pun peluk barang-barang doorgift *okey tipu*..Oleh itu, ke”busy”an Cik Teng memang pada tahap cemerlang setakat nie..phewww bangga kejap..nanti Cik Teng hapdet lagi ye..nak sambung buat doorgift lagi nie *mood tengah rajin lagi*..Have a nice day ye~

3 comments:

P. said...

patut la bz mmjg..=P

cikdidasyuhada said...

kad kawen awk mmg tomey! hehhe

Ekin said...

kad kawen tomey?olololololo..puah pilis doh awok eyh..gelenyar amek kaler itam pahtu mula la rase mcm kad berkabung orang mati pulop..wakakakaak..