Cik Teng Cinta ini

Sunday, November 13, 2011

Romantik


Romantik?Sume feremfuan suka lelaki romantik..huhu..tetiba pulak Cik Teng rase nak try jugaklah lelaki romantik barang seketul dua..ngeh..ngeh..*okey mode gelenyar*..Kalau dapat suami yang romantik memang beruntung, kalau dapat yang kurang romantik pun tetap beruntung tapi kalu dapat tak romantik langsung memang dah nasib badan..tsk..tsk..ada lelaki yang dengan sukenya tunjuk sikap kebolehannya ber”romantik” tapi ade jugak yang sorok-sorok tapi sebenarnya romantik dalam hati tak de sapa yang tau..dalam hati ada fresh flower bhai..eeeiiiii suke-suke..kalau Cik Teng lah kan, Cik Teng nak lelaki yang romantik dan gentleman (bukan lelaki lembut okey) macam Abah Cik Teng nie..Walaupun bukan tetiap masa Abah Cik Teng romantik dengan Bonda Cik Teng tapi kenkadang ke’romantik’an Abah Cik Teng betul-betul sentap jiwa derr..

video
Uish..terharu dengan sajak Bonda Cik Teng..dan-dan tue terus Abah Cik Teng speechless..wow!ini betul-betul romantik nie..hikhikhik..

Masa dinner kat Zenith memang terserlah ke’romantik’an Abah Cik Teng dan semua orang tersentap bhai..hip-hip-horayy...buat confession depan public tue!!Wow memang salute yang amat ye!*ngeh..ngeh..ngeh*..Kalaulah suami Cik Teng romantik macam Abah Cik Teng konpom-konpom Cik Teng chenta sampai tua..hak..hak..Tapi kalau tak romantik pun tetapi dichentai..hohoho..



p/s : Kadang-kadang romantik juge perlu..Boleh tuju lagu?..*okey tak de kaitan*..BYE..

No comments: