Cik Teng Cinta ini

Wednesday, November 2, 2011

ViVo American Pizza & Panini


Memula tengok tempat makan mcm cun jugak tapi buat sombong and tak nampak je bile workers tempat tue promote and invite masuk dalam..keh..keh..konon-konon tak berminat,at last Cik Yat ajak masuk and try makan kat situ..Tak tau nak order yang mane paling mabeles sebab Cik Teng rase sume mabeles tapi biaselah bile dah lapar tahap dewa nie, order pape pun rase mantap je bila masuk mulut!!Cittt..dasar selera kuda betol la Cik Teng..iye betol tue!sumpah tak tipu..

Yeah!!nampak itu??rase macam name brand susu bayi pulak..gasaklah bhai..asalkan mabeles sudeh..heheh..

Vivo American Pizza & Panini??Macam kete Viva pulak bunyinye ek?dah namenye pizza kan, konpom-konpom la tak akan ada laksa penang bhai..kalau rase tak nak makan kaki manager kat tempat tue, janganlah buat-buat confident pulak pegi order laksa penang derrr..maunye kena pelangkup senang-senang je dengan meja kat situ..keh..keh..Okey, so far makanan die memang best and kalau peberet makan pedas macam Cik Teng nie, pilih je menu yang ade symbol cili ye..konpom layan je bile makan..heheh..

Spagetti Bolognaise rasenye, bebola memang besar penumbuk seketul-seketul tue cuma rase kurang tendang sikit..maaf bukan peberet..ngeh..ngeh..

Asal Cik Teng dah macam down syndrome pulak tue!!takde pose yg lagi huduh ke Cik Teng oiii!!mesti penangan pizza yang super-duper tip-top-tap tue!!

Saiz air yang telah menyebabkan Cik Teng dengan toilet jadi kamceng yang amat!!banyak tue bhai..serius berpeluh nak ngabisnye!*memang sengaja tak nak rotate, saje and sengaja pun*

Oriental Baked Rice yang betol-betol tendang and pandai betol menggoda Cik Teng..serius i rindu you banyak-banyak!!

Lupe nama pizza nie tapi ada rase macam roti tisu sikit-sikit tapi yang nie memang hot stuff!mase hot je laku tau~

Range harge tak mahal sangat pun..kalau order spaghetti, memang takkan lebih rm 20 la bhai..senang citer kalu ade rm50 dalam purse, konpom tak payah cuci pinggan lepas makan sebab mampu bayar..tapi kalau 5 orang makan, rm50 tue celah gigi je bhai..tapi anda pasti takkan rase rugi lepas makan sebab perut kenyang suka hati kan..pffftttt..so, lepas nie mesti kena pegi lagi ye..

p/s : kalau perut tak cukup lapar, jangan datang dulu ye..bila betol-betol lapar je di-recommended untuk try..huhu..takut tak abis nanti sayang pulak..ngeh..ngeh..ngeh..Cik Yat, anda memang pe-maham betul selera Cik Teng sekarang nie la...lap u manyak-manyak la buleh??keh..keh..keh..

2 comments:

Yasmin Khairani said...

eiiiii bile gi ni....?????? grrr....!!!

Ekin said...

yes...sape suh balik ukm awal ngat..hahhah