Cik Teng Cinta ini

Saturday, November 12, 2011

The Zenith Hotel, Kuantan


(Entry kali nie agak banyak photos,sila hati-hati)

Banyak hari jugak Cik Teng berkecimpung dengan persiapan kahwin yang memang sumpah penat bhai..Oleh itu, bagi memanjakan diri Cik Teng, maka dengan mode excited-nya Cik Teng bersemangat waja nak ikut dan saja menyibuk di majlis persaraan kat The Zenith Hotel, Kuantan specially organized untuk bonda Cik Teng yang tercinta...Tapi bukan Cik Teng yang organize ye adik-adik tapi kelab guru sekolah bonda Cik Teng lerr..kalau Cik Teng memang nan hado..ngeh..ngeh...Memalam di tengah bandar kuantan pada malam jumaat memang superb!Ye la, tengah weekdays derrrr bukan weekend..memang super penat tambah-tambah esok bonda Cik Teng kena pergi keje lagi..aduyai memang parti bujang betullah majlis makan malam bonda Cik Teng tue..huhu..

Bonda dan tetamu VIP including Budi's daddy??Cik Yat..sila maklum ye..=P

Yang nie boleh kasi 5 Bintang..barulah betol-betol The Zenith Hotel..keh..keh..btw,AMP stands for?

Amboi calon UPSR memang pose tak penah fail okey..

Menu kat The Zenith Hotel Kuantan nie tak cukup tendang@kick ye..~Harap Maklum~..Kalau bagi Cik Teng menu yang ade pada malam tue memang tak berbaloi dengan rege dan rate hotel nie..Ye lah, dengar citer rate hotel nie 5 stars kot..tapi tengok menu dinner memang makan kat Kenny Roger’s lagi ummmpphhh!!!Tapi sebab lapo maka Cik Teng pun sebat la makanan tue..Gasak je la asalkan konyang..keh..keh..

Print macam nie je menu?ape kelasssss bhai...

Sate sedap cuma saiz agak Jusmate 5..Yang lelain just So-So..takde yang spesel..Kepci lagi best kot..ngeh..ngeh..

Air Sunquick kat Hotel Zenith??What the...

Sup nie memang sedap wooo..cukup rase..memang MasterChef la rase sup nie..keh..keh..

Nasi goreng demam..memang makin demam kalu makan nie..tsk..tsk..

Sume lauk sedap tapi kena makan dengan nasi goreng tawar..lori garam lupe nak singgah kot..=D

Buah macam nie buleh dapat kat umah Cik Teng lerrr..ape barang hotel makan buah nie..cube la kasi durian ke..barulah kencang cik Teng makan..

Memang buang air keluar gula makan kek nie..agaknya lori gula tumpah masa buat kek nie kot..huhuhuhu~

Bila dah kenyang, cecikgu dengan bonda Cik Teng pun pakat test vocal..alamak!sume pakat sumbangkan vocal memasing nie accano??tak boleh jadi nie, Cik Teng memang geram nak sumbangkan sore tapi tetibe Cik Teng berkemaluan pulak nak gie nyanyi..bila dah balik umah barulah rase menyesal yang amat bila tak nyanyi..waaaaa..nah amekau memalu sangat kan?huh!takpe lah, nak buat accano dah tak de rezeki..sobs..sobs..sobs..takpe2x sebab Cik Yat dah janji nak bawak Cik Teng gi melalak kat Kotak Merah..ngeh..ngeh..

Bonda Cik Teng with her anak dara(s)..=)

Fuyoooo..Bonda Cik Teng duet tue..memang sempoi betol!!woot..woot..

Pengapit Cik Teng dengan pemberi doorgift masa wedding Cik Teng nanti..pose memang perlu mantops kalu nak masuk dalam blog Cik Teng nie..hohoho..

Uish..pose memang selalu nak challenge Cik Teng ye..bagus!hidup minkot!..ngeh..ngeh..

Kalu ada Cik Yat dengan Cik Ain kat best..memang bangga Bonda Cik Teng bila her anak dara(s) dapat snap gamba sesame..sobs..sobs..

Tangga dah macam disko tapi baju memang out!hahaha..gasaklah adik-bradik nie..

Memang best bila ade adik-beradik perempuan..Mana nak dapat bhai??hahaha..bangga kejap..hehheeh..
  

p/s : Selamat Bersara Bonda Cik Teng..Walaupun Bonda Cik Teng dah bersara kat sekolahnya tapi sayang Cik Teng pada Bonda tak pernah bersara..cewaaahhhh..

No comments: