Cik Teng Cinta ini

Friday, December 2, 2011

Cik Yat vs Abah


Salam..ehemmmm..lamenye tak jenguk blog Cik Teng nie..Tetibe rase rindu pulak.. Bukan tak nak jenguk tapi masa tue yang kedekut sangat dengan Cik Teng, asyik tak nak kasi chance je kat Cik Teng.. Actually, Cik Teng memang busy bebenor dengan persiapan kahwin lagi 2 minggu tue... Waaa...mintak nyawa..lemas bile memikio psl nie.. Banyak gak mende yang dah setel, antaranya bilik pengantin dah siap cat!!! Hahahaha...Ko hado? Dikesempatan ini, cewaaahhh... Cik Teng nak berterima kasih kat Abah Cik Teng sebab tolong cat bilik pengantin.. Woot..Woot..dah tak sakit mata lagi tengok dinding.. Hahahhahahah.. (Cat pulak tajaan Cik Yat) *Wink..Wink*

Yeah..Abah Cik Teng yang gagah.. Hahahaha..

Ekon kat bilik pengantin.. Hasil tajaan Cik Yat a.k.a Wedding Planner Cik Teng.. Hohoho..


p/s : Cik Teng nak mekasih berrrrbanyak kat Cik Yat sebab pasang ekon kat bilik pengantin.. Huhuhu.. Lepas nie Cik Teng nak chenta kat Cik Yat ribu-ribu lemon buleh? Ngeh..Ngeh..

2 comments:

ain said...

cik tenggggg,tunggu ain balikkkkk....hehehe
ticket bought!

Ekin said...

Ye..Ye..Cik Ain balik!!!