Cik Teng Cinta ini

Friday, January 13, 2012

Majlis Perkahwinan 17/12/2011

Assalamualaikum w.b.t..Ehem..Ehemm..Testing..Testing.. Rase macam dah lame tak hapdet blog Cik Teng nie.. Haloooo..bukan dah lame hookayyy tapi memang lame pun.. Last hapdet taun 2011, sekarang dah 2012.. Mak oiii, dah setaun tak hapdet tue.. Gile kentang lame..ecececcececce, nampok sgt nipu bebenor..keh..keh.. Bukan tak mau hapdet, nak sesangat tapi aritu bz dengan kawen Cik Teng plus waktu orientasi Cik Teng kat umah mertua, nak sesuaikan diri dgn status baru plak nie..Fewwwittt!!! Ala senang citer, jari Cik Teng nie pemalas yang amat nak men-taip..grrrrr...

Manyak gilak nak citer tapi slow-slow kayuh hookayy..Meh nak citer psl kenduri kawen Cik Teng ye.. Semuanya berjalan dengan lancar walaupun ade cacat sikit here and there, biase arr tue.. Thanks sume sbb membantu Cik Teng.. Tanpa bantuan sume, mau tak kawen Cik Teng dowh!! Penat memang penat sebab pagi tue akad nikah, tengahari pulak sanding, petang pulak g outdoor tembak gambar.. Malam mase sampai umah rase mcm nak shoot je kepala sebab penat yang amat!! Mase kawen Cik Teng ade la seprais dari Cik Yat ngan Cik Z untuk Cik Teng n Cik Dot a.k.a incik hubby..Nanti entry lenkali Cik Teng hapdet k..Overall memang Cik Teng puas hati sebab sumenya settled.. Hahahha.. Cume terkilan sikit sebab tak sempat Cik Teng nak karok!!!! Waaaaaa..Stressnye!!

Penat pulak nak taip sbb dah lama tak eksesais jari jemari untuk taip entry...Padan la muke.. Tsk..Tsk.. Sekarang Cik Teng tepek la gambo mase kawen Cik Teng nooo..So, biarkan gegambar nie bercakap ye..=)

Hantaran dari Cik Teng ngan Cik Dot~Motipp?Bunga-bungaan..

Wali Cik Teng nie derrr..mesti kene cium kuat2x..Ahah!!

Bersanding dalam mode peace no war~

Kengkawan baik Cik Teng dah sedekad tak jumpe..Sume dtg dari jauh hookayyy!

Pelamin anganku musnah sebelum bersanding.. Tsk..Tsk..gamba mase musnah tak sempat nak snap, yg nie sebelum musnah hookay!!

Cik Teng yang serius ataupun Cik Dot yang tetibe nak borak??konpius!

Cik Min yang begitu jitu tutup muke Cik Teng..harus rase terharu.. kuang-kuang..

Coursemate Cik Teng mase kat KUSZA dulu..mekasih datang ..nasi beriani Cik Teng sedap kan? HarHarHar..

Zue-Kot + Ma-Kot = kawan MinKot datang tolong..sungguh touching..mekasih ye adik2x..=)

Cik Ain pun sanggup balik dari India semata-mata utk kawen Cik Teng..mane nak dapat bhai adik macam nie!!

Girls dalam family Cik Teng yang memang superb dalam dunia nie..muacks!

Ma Cik Teng plus anak buah Cik Teng = Tiga generasi bak kate Cik Yat~

Nampakkah anda lelaki berbaju pepel di sane?

Wali dan saksi-saksi sekalian..=)

Kawan Cik Min yang super rajin! Buleh buat menantu hookay!
Gambar yang official tak dapet lagi..bulan depan baru dapat..so skrg sume gambar ihsan dari Cik Yat and kengkawan..Kepada sume yang tolong Cik Teng, terima kasih yang amat banyak tak terkire!! Kepada Cik Teng sendiri, Selamat Pengantin tak berapa baru sebab mase hapdet nie, dah sebulan kawen!! Grrrrrr… Harus dah tak rase baru!