Cik Teng Cinta ini

Thursday, February 23, 2012

Door-gift for My Wedding


Sebelum nie kalau attend memana kenduri kahwin mesti bende pertama yang Cik Teng godek is Doorgift yang guest akan dapat.. Tapi untuk Cik Teng punye wedding, Cik Teng dengan Cik Ain dah decided tak nak pakai paper bag untuk kasi kat guest sebab dah biase sangat.. Cewahhh memang statement nak makan penampor tue.. Ngeh..Ngeh.. So masa google doorgift kat internet, tetiba Cik Ain cakap "Kak Cik, apa kate kite bagi dalam kotak untuk guest mase wedding Kak Cik?".. Dan-dan tue Cik Teng angguk sebab macam cun gak tue! Amboi kelass ko maria, nak yang cun aje ye! Abis tue tak ke naya kat guest Cik Teng yang datang dari jauh tapi dapat yang biase-biase je.. Cik Teng nak raikan guest dengan Doorgift yang cantik and cool!! Tak de la hot je guest Cik Teng bile Doorgift yang berbaloi and cool.. Ekekekekekekeke..

Lepas makan nasi kat Wedding Cik Teng, staright away leh guna kotak Doorgift nie as a mirror okay.. So memang well-functioned kan??

Cik Teng cukup puas hati sebab nie idea Cik Teng, ko hado?? Ekekekekekeke...

Dalam kotak Doorgift tue Cik Teng letak bekas telur kaca yang dah ditepek bunga kecik.. Ececececece dalam hati ada bunga noks!! Then Cik Teng letak kerepek dengan sweets.. Ingat nak letak fridge magnet tapi macam mahal aje so takut bajet untuk mende lain tak lepas.. Sobs..Sobs..Sobs.. Kotak Doorgift tue Cik Teng beli kat kedai accesories untuk buat kek and biskut.. Cik Teng beli dalam 400 keping, so sekeping rege dalam RM0.35.. Total semua sekali dalam Rm140.. Murah and cantek!! Cik Teng tengok pun sayang nak gune.. So sesape yang datang wedding Cik Teng je yang dapat.. Hahahahhahah.. 



p/s : Mungkin orang tengok Doorgift yang Cik Teng kasi nie biase-biase aje tapi Cik Teng suke sebab Cik Teng yang pilih! Yang penting nie kan wedding Cik Teng.. ko hado?

2 comments:

cikdidasyuhada said...

aku x dop doorgift havoc. bese je. makanan je. *PENGANTIN MISKIN*.huuuuu~

Ekin said...

aloh la..napok mcm havoc tapi biase je da..hok bese2 je..kotok je lebih..ngehngehngeh..