Cik Teng Cinta ini

Wednesday, February 22, 2012

Harajuku Lovers Fragrance


Amboi brand perfume memang terangkat beb!! Sumpah wangi dan rase macam nak cium diri sendiri sampai tido *okay tipu*.. Hari tue kat opis Cik Yat ade buat sale and stock clearance kat Menara Maybank.. So disebabkan sayangnya si kakak pada si adiks (plural sebab ramai) maka dapatlah untuk Cik Teng rembat sebijik.. Ngeh..Ngeh..Ngeh.. Mase memula dapat terpikio jugak apasal lah kepala si patung nie besor semacam je, nak kate rambut Cik Teng nie ala-ala Hafiz Awan Nano rasenya tidak sama sekali tapi Cik Teng yang memang Pen-cinta Perfume nie gasak je lah..mase memula pakai terus Cik Teng jatuh chinta.. Auwww sweet derrr, bau sekali memang rase nak bau lagi.. Memang terangkat.. Oleh itu ada sesapa yang rase nak rembat perfume kepala besar Harajuku Lovers Fragrance ni silalah berbuat demikian sebab memang tak rugi wooooo.. Tapi kepala aje besor bile tengok tang minyak wangi tu memang rase nak pakai setitik seminggu.. Cik Teng tak pasti samada Cik Teng sayang nak pakai ataupun memang dasar Cik Teng KEDEK!! Hohoho.. Yang itu susah mau identify.. Kehkehkeh..
Nasib baik ade jugak words yang international kalau lah tak de memang haram nak paham!! Grrrrr...

Amboi rambut ala-ala perm gitu..kalah Cik Teng..Huh nyampah!


p/s : kalu ade lagi arap Cik Yat beli kan lagi ye..Kate kakak kan?? Ngeh..Ngeh..Ngeh..

No comments: