Cik Teng Cinta ini

Friday, February 24, 2012

Kari Ayam


Fuhh..First attempt dan Cik Teng berjaya! Ahaks!! Ingat Cik Teng tak pandai masak ke? You wish, dear! Huh! Amboi emotional plak.. Sebenarnya dah lame Cik Teng tau peberet Cik Dot adalah kari ayam tapi Cik Teng je yang malas nak buat.. Okay tipu bukan malas tapi tak reti... Tsk..Tsk..Tsk.. Tu la akibatnya bila malas nak masuk dapur then bile dah kawen mula la terkeriuk-keriuk nak godek internet cari resepi.. Amekaw!! Nasib baik Cik Teng dapat laki yang memang tak kesah Cik Teng nak masak ape pun asalkan dia kenyang! Amboi romantik tak hengat statement, memang berkobar-kobar nak masak dan hasilnye.. Tadaaaaa....

Dah snap baru perasan apsal la sibuk betul si tisu tue.. lu tak penting pun..fuhhhh~

Dan yang paling Cik Teng kembang kempis bulu hidung bile Cik Dot dan Cik Anis tambah nasi bile Cik Teng masak kari ayam! Ekekekekekekekekek memang heaven dowh rase mase tue cuma manis sikit sebab senyum terlebih mase masak kot? Pape pun lepas nie kena try masak mende lain pulak, kang kaya pulak tokey Baba's tue sebab Cik Teng asyik masak pakai serbuk kari die je.. Huh! Mencik!

p/s : memang Cik Teng tak reti masak tapi Cik Teng berani try..ko hado?

No comments: