Cik Teng Cinta ini

Sunday, February 12, 2012

Merokok Lebih Banyak Buruk Dari Baik


Kagum cikgu BM Cik Teng kalu die bace tajuk entry Cik Teng kali nie.. Kih..Kih..Kih..tapi Cik Teng tak kagum langsung kat perokok yang kononnya merokok sebab nie boleh buat diorang nampak macho!! It's totally not so cool hookayyy! Cik Teng tak suke perokok sebab bakar duit tue derrrr!! Tak sayang duit ke bhai?? Daripada bayar RM10 untuk nak kumpul asap dalam peparu baik tak payah okey! Beli dabel cheese bege lagi banyak baiknya derrr!! So kepada lelaki yang kononnya janji bagai nak quit smoking bila dah kawen tue baik lerr pikio bebanyak ye.. Kekadang bile dah kawen tue, tetibe plak diorang buat-buat lupa janji! Aduyai kes macam nie memang banyak hatta terjadi kat Cik Teng jugak!! Waaaaa...so kepada yang merokok tue, silalah berenti smoking sebab semua isteri taknak jadi janda awal sebab suami meninggal akibat jadi perokok tegar!!

p/s : bukan nak mengoda tapi nak nasihat.. Ngeh..Ngeh..Ngeh..

No comments: