Cik Teng Cinta ini

Friday, February 17, 2012

Sarpino's Pizzarea


Amboi name memang taknak kalah tue.. oberrr betul!! Ngeh..Ngeh..Ngeh... Memula Cik Teng ingat ape jenis pizza la nie.. Name kedai memang tak seksi langsung, huh! Ade ke Sarpino's? Nasib baik tak tertukar jadi Albino, noks!! Kedai makan melayu kat Raub memang tak sebanyak kedai cina sebab mostly cina yang stay kat sane..Oleh itu kedai makan memang susah nak cari yang okey.. Sobs..Sobs..Sobs.. Memang treasure hunt lerr Cik Teng and family cari mase nak lunch.. Lapar yang amat so Abah Cik Teng sebat je berenti kat medan selera.. Tapi bile Cik Teng pikio balik, better pergi makan kat fastfood je sebab rege lebih kurang same je mahalnye..Grrrrrrr.... Okey berbalik pada cerita Sarpino's nie, memula Cik Teng masuk tengok macam kedai mamak je, biar betul ade jual pizza nie.. Then tengok menu yang ado.. bile dah pestaim masuk kedai yang tak penah masuk mula lah terkesima plus tersipu malu nak pilih.. At last Cik Teng tanye la adik cashier tue yang mane recommended.. Pilih punye pilih Cik Teng amek Ranch Chicken ape ntah.. dah lupe da...Bile nak bayau.. rege mahal sikit dari Pizza Hut dengan Domino's Pizza.. So, lepas nie kene try pizza lain pulak.. Overall pizza tasted good tapi name memang tak boleh blah hookayyy.. Mau 3round Cik Teng gelak before masuk kedai nie bhai.. Apsal lah name tak cukup millenium eh? Tak pe, Cik Teng gasak aje asal pizza rase millenium sudahh...

Amboi peace budak sains nie memang oberr hookay.. dua belah tangan nak peace iyo??

Pose depan kedai Sarpino's nie adalah harus kalu nak order pizza.. Dapat extra cheese maybe?
Asal kepala teleng macam tue budak sains nie? Adoyaiii stress mak!

Ranch Chicken ape ntah yang memang kene treasure hunt jugak isi ayam nye..Motipp? Kedekut kah? Ermm kurang pasti harap maklum~



p/s : Nampaknye selera Cik Teng nie tak mengenal nama kedai la.. I just noticed it!! Dasatnye haku!

No comments: