Cik Teng Cinta ini

Saturday, February 11, 2012

Temuduga Perlantikan Ke Jawatan Pegawai Perkhidmatan Perkhidmatan

Tajuk entry memang kene superb,bhai!! Ahah! Two weeks before interview untuk posting nie Cik Teng dah start ternak rerama dalam perut bagi terbang-terbang sikit dalam perut Cik Teng nie.. Ngeh..Ngeh..Ngeh.. Memang seram noks bile dapat tau kene interview..Notes yang nak kene hadap memang banyak tak hengat tapi sebab cita-cita punya pasal maka Cik Teng dating la dengan incik Notes nie selama dua minggu.. Even Cik Dot pun Cik Teng tolak tepi.. Kih..Kih..Kih..Two weeks before interview tue memang Cik Teng tak renti-renti solat hajat mintak mudahkanlah soklan untuk Cik Teng nanti.. Dan akhirnya my prayers have been answered! Syukur sesangat! Interviewers tue siap gelak-gelak lagi..Hookayy memang tak lawak tapi gagahkan diri jugak gelak nanti tak dapat markah lebih *okay yang tu tipu* Oleh itu sekarang masa untuk cari kerja sambilan before posting..Tapi jangan lupe nak solat hajat untuk lulus interview and dapat posting pulak ye Cik Teng!


Chenta Buah hati Cik Teng yang banyak berdoa and at the same time goda-goda Cik Teng tengok wayang??


 p/s : A million thanks to everyone! Lap you banyak-banyak!

4 comments:

cikdidasyuhada said...

wei! apekah yang d tanye? share ler. huuuu~

Ekin said...

owh..mule2x masuk datuk tue suh aku wat microteaching pastu dicomment dan mengcomment microteaching orang lain pulok..sharing xperiences mase teaching practice and discuss any issue..bdk2 dlm group aku pilih ppsmi..huhu..

cikdidasyuhada said...

waah.. bleh plih2 plak nk bncg psl pe. best la. hehehe. aku x dop mikroteaching pon baru ni. lega 1 part. tp masuk2 kene srh explain psl adverbs dah. otok x dang di jana molek ag. aku pon bedal jela. hahaha

Ekin said...

owoh memang jammed arr teruh tanye gitu..pahtu gane mung da?ok dop?aku bimbang gok weiiii...