Cik Teng Cinta ini

Wednesday, March 14, 2012

D'Apple Cafe & Restaurant


Nah name kedai memang tak nak kalah kan?Amboii..

Tajuk entry asyik nak grand aje.. grand itu harus barulah mantap nak post tetiap hari.. Sempena kepulangan Cik Teng ke tanah tumpah darahku a.k.a Kelantan maka haruslah meng-explore tempat makan yang superb.. Before balik ke pangkuan suami terchenta.. cewaahhhh.. Cik Teng pujuk and ajaklah Ma try kat D’Apple Cafe & Restaurant.. Memula terpikio jugak takkan die letak apple dalam setiap menu..Uish takkan kalau Cik Teng order sotong goreng tepung rase apple..oh gosh.. tak mau makan apple..tak mau diet lagi..sobs..sobs..
Amboi kelass noks ade curtain lagi..kalu tak cukup tisu belasah aje curtain tue..Ngeh..Ngeh..

Amboi cincin gabak saiznya tapi yang lagi penting cover menu yang simpe tapi nice..woot..woot..

Sape kate semua menu nak kena add on apple??Hah sape kate? Menu kat sini memang best and murah..Makanya Ma order set family RM44.90.. Apakah yang akan anda dapat kalau amek set family nie? Jawapan kepada perut anda ialah siakap 3rasa@stim@masam manis, ayam masak merah, kangkung atau kalian goreng, sup tulang dan pencuci mulut.. Hasilnya perut anda akan tersenyum lebar dan berterima kasih pada anda..

Dapat air laici satu jug memang cukup jatuh chenta pada kedai nie..nanti dating sesame lagi ye?Hohoho..

Dan lepas nie nak dating lagi dengan kedai ni.. Barulah best dating dengan D’Apple Cafe & restaurant.. terus cinta banyak-banyak.. Tak rugi wooooo...

No comments: