Cik Teng Cinta ini

Saturday, March 10, 2012

Pelamin Impian


Nah amekaw title entry kali nie memang super gedik tapi Cik Teng suka.. Hohoho.. ko hado?Semalam Cik Teng follow Ma, Abah dan Cik Anis pegi melawat kawan Ma yang dah 30Tahun tak jumpe sempena anak dia nak kahwin 11/3/2012.. So disebabkan Cik Teng nie anak yang taat dan soleh makanya harus Cik Teng patuh.. Wah gitu..ko hado?

Dan mase memula masuk rumah terus terkesima tengok pelamin yang super duper chumel.. Maka Cik Teng harus jeling manja pada si pelamin impian sanubari tersebut.. Wow, rase nak sanding lagi la..Memang request yang nak makan selipar kan.. tapi nie kan pelamin impian makanya ko hado?..Ngeh..Ngeh..Ngeh..

Amboi gabak-gabak saiz bunga..kalu saiz nie letak kat sanggul rambut mau terbalik kepala wooo!!

Cik Teng memang kena amek feel atas pelamin impian barulah namanya blog Cik Teng..Kehkehkeh..

Amek berkat free orang dedulu..harap maklum!

Dah namanya tetamu maka haruslah nak kena hidangkan makanan kan?harus hokay!..Dan tidak semena-mena..pangggg terus sampai menu yang buat Cik Teng jeling-jeling manja pada si tuan rumah..oh Cik Teng loike sesangat!!

Laksa ciptaan Kubang Kerian,kelatan harus kena puji.. Cik Teng nak tambah tapi malooooo woooo...

Akhir kata, cewwahhhh... Cik Teng dengan ini menegaskan bahawa pelamin ini adalah salah satu pelamin impian yang kalau boleh sanding sekali lagi memang inilah rupanya.. Dan statement menang tak boleh blah..maka Cik Teng blah dulu..bubbye~

No comments: