Cik Teng Cinta ini

Sunday, March 25, 2012

Rindu Lagi??


Owh demi tugas yang tersayang maka Cik Teng harus meninggalkan Cik Dot terchenta lagii..kuang..kuang.. Dan setelah puas melepaskan rindu (puas ke??..jeng..jeng..) akhirnya kini pasti pada malam 25 mac 2012 jam 8.45 p.m dengan sedihnya Cik Teng akan berangkat ke tanah tumpah darahku a.k.a Kelate selama seminggu..

Dan sebenarnya bukan niat suci minyak masak murni nak tinggal Cik Dot terchenta kat rumah sorang-sorang tapi Cik Teng ikut style sayang laki tinggal-tinggalkan.. Makanya kena salahkan si pembuat style tue, sapa suruh buat kan dah ade follower macam Cik Teng...Hohoho..Takpe kalau selalu jumpa nanti boring so kalau jarang-jarang barulah romantik sket..auuwwwww..nyum..nyum mood gatai dan seangkatan dengannya..

Auuwww ngadenya baju pun nak same ke??hahaha..kan newly wed..maka itu harus hokay!!
Oleh itu sepanjang ketiadaan Cik Teng nanti, moga-moga Cik Dot terchenta jangan lupa kemas rupa ye..hohoho..pesanan memang tak romantik tapi penuh makna..Ngeh..Ngeh..dan macam tak biase pulak ngadap statement sentap dari Cik Teng kn?ADE CIK TENG NAK KESAH??

No comments: