Cik Teng Cinta ini

Sunday, March 4, 2012

Tak Sampai Hati?

Habis madu sepah tak kan dibuang.. Wah tetiba ada penambahan di situ, you can get this only dari blog Cik Teng.. Hahaha.. Mende nie tak merujuk pada sesapa pun..jangan gegatal nak terasa hokay.. Mase berpindah-randah hari tu, semestinya tak ketinggalan kucing ke-chenta-an Cik Anis iaitu Kechok.. Bukan dekat ye tapi makan mase 8jam dalam kereta.. Mana nak dapat bhai.. Kechok nie kategori kucing yang tinggi etikanya dan penuh dengan ketatasusilaannya..Walau ayat dalam blog Cik Teng nie ntah pape namun ini blog Cik Teng..Harap Maklum.. *Mode defend diri sendiri..Wakakaka*..

Masa memula letak dalam sangkar, Kechok macam kool je tapi bile dah start jalan amboi bermangkuk-mangkuk Kechok berak?? What the??? Ma Cik Teng memang tak boleh blah aroma macam terus pening.. Memang kena kerap berenti and tukar pasir untuk Kechok.. Amboi memang heaven je ko ye Kechok! Takpe tapi make sure ko beranak banyak nanti ye!!*Amaran penting untuk Kechok!*

Pinjam sangkar ni dari Cik Yat.. Maceh bebanyak ye.. Kechok loves you sooo much!!!hahaha

Bila dah sampai terus Kechok dapat tilam terbaekkk punya untuk die tido.. Memula Ma Cik Teng tak nak kasi bawak Kechok balik Kelantan tapi dek kerana Cik Anis tak sampai hati nak tinggal maka haruslah Kechok pun travelling sekali.. Dan hasilnye bila dah sampai Kelantan terus landing baik punye.. Huh cara landing mengalahkan Cik Teng yang kena drive sepanjang jalan je.. Hampeh betol la!!

Amboi nak landing pilih tilam yang twinkle-twinkle.. Ngada betol.. penampar mau?Ngeh..Ngeh..

Dan lepas nie kalau nak bawak kucing travelling jejauh jangan lerr dikasinya makan sampai kenyang jika tak mahu hidung menanggung siksaan aroma yang cukup menderita.. Petua for Kechok's future.. Phewwww....


No comments: