Cik Teng Cinta ini

Monday, March 19, 2012

Terbengkalai??

Dah nak siap tapi stop buat memang rase nak kasi penampor laju-laju aje..
Grrr..Cik Teng memang bengang betol bile tengok resort kat kampung terchenta Cik Teng tergendala pastu terbengkalai bagai pulak..adoyai susah betol dapat kontraktor macam sampah nie..Amboi macam la Cik Teng owner resort tue ek? Bukan ape Cik Teng tolong panas aje on behalf owner resort tue..Demmit!
 
Kalau la nie rumah Cik Teng mau berketak body nak ambik barang tertinggal dalam bilik derrr~
Sepatutnya kat Tanjung Duff kat Tumpat dah timbul resort yang mungkin boleh buat Cik Teng kembang kempis tumpang bangga bile nama kampung terchenta masuk TV.. Sape tak bangga bhai??

Abaikan model di situ, sila fokus pada view yang menghadap resort tue..pfftttt..
Maka bile resort yang sepatutnya siap berbelas tahun yang lepas terbengkalai dengan jayanya dan semestinya harus Cik Teng ambik aura untuk pose kat tempat kejadian.. Dan macam biase statement sentap Cik Teng..Ko hado??

2 comments:

P. said...

Internet Suda ada.

Ekin said...

yipppieeee..=)