Cik Teng Cinta ini

Friday, April 6, 2012

Atuk yang comel


Owh dah lame tak hapdet blog Cik Teng nie..macam dah pencen tulis blog pulak..Amboi poyo giler nak berpencen bagai lagi ek??Minggu lepas yang indah dan mendamaikan maka Cik Teng balik KL guna bas,whattt???Adoyai memang penat..dah naik berkedut bontot..grrrrrr.. lame tue bhai!!

Tapi mase Cik Teng naik bas last week, penumpang sebelah Cik Teng rupanya seorang atuk yang sungguh comel..Hahaha..Cik Teng borak sikit-sikit aje sebab Cik Teng nak layan tido.. Ngeh..Ngeh.. ade ke patut??
Nak ajak atuk nie camwhore segan pulak, so snap dari tepi acik dok atuk??
Mase bas berenti nak makan and semayang, atuk yang comel nie ajak Cik Teng turun makan tapi Cik Teng malas sebab nak layan tido plus pening woooo naik bas lelame neh.. Bila bas dah nak gerak atuk yang comel nie bagi something kat Cik Teng.. Owh mau terlompat Cik Teng tengok!!
Even inti pau nie ciput giler disebabkan atuk yang kasi terus rase sedap giler!!
Atuk yang comel nie memang sungguh gentleman laa.. Pestaim ada orang kasi makanan kat Cik Teng sepanjang Cik Teng naik bas dari dulu.. Owh atuk yang comel, Cik Teng rase tak perlu lah sesusah belikan makanan untuk Cik Teng.. Bukan tak nak turun makan tapi bile dah makan takut nak berry and kenccy pulak.. tak ke naya Cik Teng nak kena tahan sampai la bas berenti kat toilet pulak??

Oleh itu Cik Teng sungguh terharu and admire sifat gentleman atuk yang comel nie..Bestnya kalau ada atuk yang comel macam nie.. Cik Teng doakan semoga atuk yang comel ni panjang umur dan murah rezeki..semoga jumpa lagi.. Dan statement sentap Cik Teng,Ko Hado??

No comments: